• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2016, 00:00

KOÇ:

Çalışma yaşantınıza belli bir disiplin getirmek isteyebilir ve bu konuda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Başarının önemini kavradığınız için, yaşam tarzınıza aksiyon kazandırma çabası içindesiniz.

BOĞA:

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bu günde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor.

İKİZLER:

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Sınırlarınızı daha çok esnetmelisiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.

YENGEÇ:

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz.

ASLAN:

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

BAŞAK:

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız. Kişisel özgürlüğünüze hiç kimseye teslim etmek istemiyorsunuz.

TERAZİ:

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir dönem. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bu hafta çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz.

AKREP:

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

YAY:

Doğanız gereği kendi bildiğiniz okuyan bir yapınız var. Sizi dizginlemek adeta imkansız. Sadece mantığınıza hitap edildiği zaman ikna oluyorsunuz. Duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz.

OĞLAK:

Duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

KOVA:

Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı, çalışmalarınıza destekleyici davranışlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

BALIK:

Duygularınızda farklı bir mantık var. Partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA