• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.01.2017, 00:00

KOÇ:
Çok farklı konulara kafa yormanız ve hatta bazı girişimlerde bulunmanız güzel. Gereksiz yere zaman kaybediyorsunuz. Bu konuda dengeleri korumazsanız, sizin için daha önemli olan iş konularında göremediğiniz kayıplara uğrayacaksınız.

BOĞA:
Dengeyi korumak için zorlanıyor ve kendi isteklerinizi kabul ettirme adına ince planlar içine giriyorsunuz. Bu tür hareket tarzı sorunların artmasına neden olabilir oysa küçük tavizlerle durumu daha kolay çözebilirsiniz.

İKİZLER:
Son günlerde takıntı derecesine gelen partnerinizle ilgili düşünceleriniz sizi olumsuz etkileyebilir. Bu konuyu daha ılımlı ve karşınızdakini de keskin sınırlar içine sokmadan halletmeniz sizin lehinize olacaktır.

YENGEÇ:
Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirin. Çünkü, bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir. Kişisel başarının önemli olmadığı bu ortamlarda değişikliğe ihtiyacınız var.

ASLAN:
Aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatının doğması sizin konuya daha çözümleyici olarak yaklaşmanızı sağlayacak. Bu şekilde yaklaşımlar sizi motive ediyor çünkü, ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok.

BAŞAK:
Size yeni kazanımlar sağlayacak olan iş konusunda bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün de yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platformu oluşturacak ve araya mesafe koyduğunuz kişiniz samimiyetini gözleyeceksiniz.

TERAZİ:
Siz, dostluğu seven biri olarak, duygusal kırgınlıklarınızı unutarak, sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var. İşte yine size iyilik yapmanız için, size fırsat doğuyor. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz.

AKREP:
Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat seçenekler arasında bocalıyorsunuz.

YAY:
Yeni proje ve işler konusunda artan arayışlarınız sizi tatminsiz yapabilir. Çünkü, bir konuda anlatılan değişik anlatımlardan etkileniyor ve kararsız bir şekilde ortada kalıyorsunuz. Sezgilerinizden çok rasyonel düşüncelerinizle hareket tarzını belirleyin.

OĞLAK.
Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Bu vesile ile, arkadaşlarınız arasında size farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aradaki mesafelerin yumuşadığını görmek sizi motive edecek.

KOVA:
Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Olumsuzluklardan fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli.

BALIK:
Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA