• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.01.2017, 00:00

KOÇ:

Çevresel ilişkilerinizde kendiniz farklı bir şekilde ifade edeceğinizi biliyorsunuz. Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız.


BOĞA:

Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir. Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz.

İKİZLER:

Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir.


YENGEÇ:

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor.. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

ASLAN:

Duygusal konularda çok derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:

Çevresel iletişiminizin ön planda olması ve yakın kan bağı olduğunuz kişilerle kurduğunuz duygusal alışveriş, parasal anlamda sizi zor duruma düşürebilir. Satürn ve Güneş, aile içi ilişkilerinize sertlik kazandırıyor. Bu,sizin için oldukça zor bir durum.

TERAZİ:

Bugün, herkesten fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz, iş disiplininizi arttırıyor. Girişimci yönlerinizi açıklayan çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.

AKREP:

Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal sorunları yüzünden işlerinizde gecikmeler olabilir. İlişkilerinize yeni bir düzen getirmeli ve çevresel koşullarını kesinleştirmelisiniz.

YAY:

Ön sezilerinizin duygularınızın önüne geçmesiyle, kafanızda bir takım değer yargılarınız değişebilir. Arkadaşlarınızı yargılamaktan vazgeçmeli, ve çevrenizi olduğu gibi kabul etmesini öğrenmelisiniz. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz.

OĞLAK:

Çevrenizde gelişen olaylara mantıkla ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor. Maddesel konularda, partnerinizden bir takım tavizler bekleyebilirsiniz. Bugün parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir.

KOVA:

Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edecek amaçlarınıza yaklaşıyorsunuz. Kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

BALIK:

Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Maddesel konularda üstün konuma gelmek gibi planlarınız olabilir ve ele aldığınız konuların peşini bırakmak istemiyor, gerekli kişilerle çalışmalarınızı gizli bir şekilde sürdürüyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI