• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.01.2017, 00:00

KOÇ:

Partnerinizle aranızda bir takım sürtüşmeler gündeme gelecektir. Bugün kırıcı davranışlardan uzak kalmalısınız. Israrcı yönlerinizi ortaya çıkaran sözcükleriniz, olayların seyrini değiştirebilir. Çevrenize yanlış yansıma verebilirsiniz.

BOĞA:

Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Ailenizle ilgili yapıcı davranışlar sergilemenize rağmen, olaylar sizi zorladığı zaman, kendinizi güçsüz hissediyorsunuz.

İKİZLER:

Fikirlerinizi paylaşma konusunda farklı bir tutum izliyorsunuz. Çalışma yaşantınızla ilgili yeni durumlar söz konusu olacak. Görüşeceğiniz kişilerin, sizin için önemli bir performans sergileyeceğini biliyor ve yaşam rotanızı farklı bir yöne kaydırmak istiyorsunuz.

YENGEÇ:

Karşı tarafın maddesel gücü karşısında kendinize yeni bir pota oluşturmak isteyebilirsiniz. Siz yeniliklere açık değilsiniz. Karşı tarafın cesur davranışları karşısında kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin üstün gücünden faydalanacaksınız.

ASLAN:

Eşinizde üstün nitelik aradığınız için, bugün kişisel ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Ortak çalışma içinde olduğunuz her kişinin farklı ve potansiyel gücün yüksek olmasına dikkat ediyorsunuz. Yeniden deneyebilirsiniz.

BAŞAK:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda tartışma konusu olabilecek olaylardan uzak kalmalısınız. Size aktarılacak olaylara karşın, savunmanızı hazırlamalısınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin değişen fikirlerinden rahatsız olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz.

TERAZİ:

Maddi konularla ilgili bütçenizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. Kişisel çabalarınızın yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız. Evinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Satın alma duygunuzun yoğun olduğu bir gün ve evinizle ilgili eşya alımı olacak

AKREP:

Bugün, aile ve yakınlarınızla ortak kararlar alabilirsiniz. Ailenizde yeni oluşumlar söz konusu olacak. Mantıklı ve diretme gücünüzün yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız son derece kararlı fakat kırıcı olmak istemiyorsunuz.

YAY:

Yakın dostlarınızla ortak çalışmalarda sezgisel yeteneğinizi kullanacaksınız. Yaratıcı ve girişimci ruhunuzu ortaya koyamadığınız zaman sinirli ve asabi oluyorsunuz. Bugün yeni başlangıçlar için, beklemeli ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız.

OĞLAK:

Organizasyon konularında bazı sorunlar çıkacaktır. Kendinizle ilgili bazı konularda acele etmemelisiniz. Sezgisel yeteneğinizi ortak çalışmalarınızda başarı ile göstermek istiyorsunuz fakat, temkinli davranmakta ısrarcı olmalısınız.

KOVA:

Yaşam süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Bugün, sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinizde farklı konularda yoğunlaştırmalısınız. Polemiğe girdiğiniz kişilerden istediğiniz karşılığı alamayabilirsiniz.

BALIK:

Çekici ve parlak yönleriniz belirgin bir hal alıyor. Bugün, sözleriniz anlamlı ve cesur olacak. Sezgileriniz çok yüksek seyrediyor.Partnerinizle duygusal konularda derinlik yaşamak istiyorsanız, onunla bazı değişimlere hazır olmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA