• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2017, 00:00

KOÇ:

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

BOĞA:

Bugün duygusal bir burç olan Yengeç'te ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz. Midenizle ilgili sorunlarınız olabilir.

İKİZLER:

Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. Olayları abartarak, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum bilinçaltınızı yoğun etkiliyor. Eskimiş duygularınızın size faydadan çok zarar verebileceğiniz unutmamalı ve yaşamınızdaki olaylara hakim olmasını bilmelisiniz.

YENGEÇ:

Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor. Sezgisel yönünüzü kullanmalısınız.

ASLAN:

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun.

BAŞAK:

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için, hata yapmaktan korkuyorsunuz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var.

TERAZİ:

Ay tepe evinizde ilerlerken, duygularınızı doğru kullanmak zorundasınız. Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Fakat ele aldığınız konularda sabit olamadığınız için prestij kaybedebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat karşınıza çıkan kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz.

AKREP:

Bugün Ay, sizin gibi su grubu bir burç olan Yengeç'te ilerlerken, . Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir. . Bugün zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz.

YAY:

Venüs Koç'ta size fiziksel anlamda gerekli motivasyonu veriyor. Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Özgürlükçü yapınız engellere takıldığı zaman huzursuz olabiliyor ve sevdiklerinizin desteği, motivasyon kaynağı haline gelebiliyor. İçsel karmaşa yaşayacağınız bir gün. Unuttuğunuz sağlık problemleri gündeme gelebilir.

OĞLAK:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

KOVA:

Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var ve kendinizi doğru ifade etmenin yollarını buluyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Bugün düşüncelerinizin sınırı çok uçuk.

BALIK:

Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA