• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.03.2017, 00:00

KOÇ

Bulunduğunuz ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizin de etkilenmesine neden oluyor. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz.

ASLAN

Tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz.
Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz.
Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek.

YAY

Çevrenizde iyi niyet elçisi gibi görünmeniz, arzularınızı istediğiniz gibi gerçekleştirmenizi engelliyor.
Coşkularınız engellendiği zaman agresif tarafınız ortaya çıkıyor. Bugün Ay, duygularınızda iniş ve çıkışlara neden olabilir.

BOĞA

Ay çevresel ilişkilerinizi olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz.

BAŞAK

Bugün iletişim konusunda istemediğiniz aksilikler kapınızı çalabilir. Görüşmek istediğiniz yakınlarınıza ulaşmakta zorlanabilirsiniz.
Ani değişimlerden hoşlanmadığınız için, zihinsel ve bedensel bir gerilim söz konusu.

OĞLAK

Maddi konularda ani fırsatların söz konusu olması, kafanızın karışmasına neden olabilir.
Bugün, yapacağınız ödemeler için belli bir sistem geliştirmeli ve planlarınızı doğru yapmalısınız.

İKİZLER

Kendinize güveniyor ve çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz.
Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman iş potansiyelinizde ki yükseliş gözle görülür şekilde artıyor. Bugün, yeni anlaşmalara açıksınız.

TERAZİ

Ay karşıt burcunuz Koç'ta yer almaktadır.
Karşıt düşünceler içinde olmanız, bazı duygularınızın ortaya çıkmasına neden olacak. Her ikinizin de farklı çelişkileri var ve bazı şeylerden emin olmak istiyorsunuz.

KOVA

Sevdiklerinizle ilgili yeniliklere açık olmak istiyor ve başarma konusunda oldukça ısrarcı davranıyorsunuz. Bulunduğunuz şartlardan çok çabuk sıkılmanız, sizi farklı ortamlara sürükleyebiliyor.

YENGEÇ

Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, harcamalarınızın sınırını aşıyorsunuz.

AKREP

Bugün çevre iletişiminiz mükemmel sergileyeceksiniz.
Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Partnerinizin değişen fikirlerine karşı hoş görülü davranarak, iyi niyetli yaklaşımlarınızı ispat etmelisiniz.

BALIK

Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkası nda farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA