• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.05.2017, 00:00

KOÇ:

Bugün enerjinizi yerinde kullanmalısınız. Dostlarınızın da bir araya geleceği bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. İnandığınız konularda tecrübeleriniz söz konusu olacaktır. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme geliyor.

BOĞA:

Başarabileceğinizden çok daha fazla işlere el atmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir. Maddi fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz.

İKİZLER:

Ay'ın bulunduğu konum, parasal konularda elde edeceğiniz fırsatların duygusal boyutlarda kullanacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.

YENGEÇ:

Mükemmeliyetçi ve yargılayıcı yapınızdan dolayı, partnerinizle bazı istenmeyen sorunların gündeme gelme olasılığı çok fazla. Kendinizi frenlemeli, karşılıklı isteklerinizin bileşkesi doğrultusunda hareket etmelisiniz.

ASLAN:

Bugün, Ay'ın konumu, ince ve kaliteli duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşünceleri pozitif yönde ilerliyor.

BAŞAK:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden, sağlıklı bir şekilde etkilenebilirsiniz.Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançları konusunda dikkatli düşünmelisiniz.

TERAZİ:

Bugün iş yerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Eğer çevreden zorlayıcı etkiler olmazsa, ele aldığınız her işi ideal yaparsınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine çok dikkat ediyorsunuz.

AKREP:

Değişik ve farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin siz de yarattığı komplikasyonları önlemek elinizde. Yollarla ilgili yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı avantajları göz ardı etmemelisiniz.

YAY:

Siz, doğanız gereği her şeye kolay inanmak istemiyor ve araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz.

OĞLAK:

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. İsteklerinizi rahat bir şekilde karşı tarafa yansıtırken, düşüncelerinizde ısrar etmeli ve hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

KOVA:

Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı, önlemlerinizi almalısınız.

BALIK:

İnatçı tavırlarınızın daha da belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğiniz daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, hedeflerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA