• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.06.2017, 00:00

KOÇ

Aceleci yönünüz her zaman hatalara neden oluyor. Ay'ın konumu, duygusal karışıklıklar konusunda beklemenizi öneriyor. Söz konusu aile bireyleri olduğu zaman, yürek çarpıntılarınız artıyor ve onların sıkıcı durumları sizi daha da üzüyor.

ASLAN

Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

YAY

Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ediyor.

BOĞA

Güven duygusunun önemli olduğunu çevrenize göstermelisiniz.. Onlara vereceğiniz her türlü öğütlerde aşırıya kaçabilirsiniz.
Özgürlüklerine yorum getirmezseniz, sonuç olumlu olacaktır.

BAŞAK

Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken, kişiselliğinizi ortak ilşkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor.
Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz.

OĞLAK

Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz.
Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün sakin olmaya ihtiyacınız var.

İKİZLER

Birlikte olacağınız kişilerin birbirinize katkısı oldukça büyük olacak. Aile büyüklerinizin işinize karşımasına istememenize rağmen, onların önerilerine kulak vermenizde fayda var. Merkür'ün geri hareketi, ailevi konularınızı gündeme getiriyor.

TERAZİ

Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak.

KOVA

Kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde; kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır. Disiplininiz size karizma kazandırıyor.

YENGEÇ

Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Aktivitelerinizi gerçekleştirmek adına iyi niyetli yaklaşımlarınız yanlış anlaşılabilir.

AKREP

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sosyal aktivitelerinizin hızlanmasına neden olacak.

BALIK

Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Ay, çevre koşullarınızı belirlerken, size motivasyon sağlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA