• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2017, 00:00

KOÇ:

Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almanız gerekecektir. Onlarla paslaşmak ve çevrenize yardımcı olmak size olumlu bir ilerleme kazandıracaktır. Finans konularında yeni kazanç peşindesiniz. Size gelen tekliflere karşı temkinli olmalısınız.

BOĞA:

Bir çok eski fırsatların karşınıza çıkması, kafınızı karıştırmasın. Özellikle geçmiş deneyimlerinizden ders almasını öğrenmişseniz, artık temkinli yaklaştığınız konularda istediğiniz sonuçları alacaksınız. Bazı anlaşmaların sonuçlarını göreceksiniz.

İKİZLER:

Bir çoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız.. Partner olarak seçtğiniz kişinin gözüne girmek için uzun süredir çaba sarf etmiş olabilirsiniz.. Karşı cinse istemeseniz de, kayıtsız kalamayacağınız birgün olacak.

YENGEÇ:

Maddi durumu iyi olan kişilerden etkileneceksiniz. Size maddi destek verenler çok daha çekci gelecek.Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Bu dönem entelektüel tartışmaların içinde olacak. Kendinizi zekice ifade edeceksiniz.

ASLAN:

Duygusal isteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için konuları bütün yönleriyle kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor.

BAŞAK:

Bugün, risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Başlayacağınız ilişkilerin sağlıklı olmayacağınız hatırlatırız.

TERAZİ:

Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Birlikte çalıştığınız aynı ortamı paylaştığınız bir kişiyle aranızda yıldırım aşkı yaşanabilir.

AKREP:

Yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. Kız kardeşlerle olan ilişkileriniz yoğunlaşacak.

YAY:

Uzun yollarla ilgili bağlantılarınızı kesmeyeceksiniz. Birlikte çalışacağınız kişilerin niteliği ve size samimi yaklaşımları sizin için bir ölçü olacaktır. Mesleki anlamada size yardımcı olabilecek ve istediğiniz kapıları açabilecek güçlü dostluklar kuracaksınız.

OĞLAK:

Önemli kişilerle görüşecek bir çoğunuz yurt dışı kaynaklı işlerde başarılı pozisyonlara geçeceklerdir. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız.

KOVA:

Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almanız gerekecektir. Onlarla paslaşmak ve çevrenize yardımcı olmak size olumlu bir ilerleme kazandıracaktır.. Siz yine dikkatli olun. Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir.

BALIK:

Birlikte çalıştığınız kişilerin göz hapsinde olmanız, kendinize güvenmenize neden olacak. Düşmanlarınızın farkındasınız, bazılarınızın bekledikleri pozisyon olan bu durum, kendi gücünüzün farkında olmanıza yarayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA