• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.09.2017, 00:00

KOÇ

Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız.
Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir gün. Sosyal ilişkilerinizdeki sorunlar başınızı ağrıtacak. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz.

ASLAN

Çevresel ilişkilerinizde kendiniz farklı bir şekilde ifade edeceğinizi biliyorsunuz. Beklediğiniz konuların ayağınıza gelmesi sizi olumlu motive etmeli. İşinizle ilgili gelişmelerden memnun kalmayabilirsiniz.

YAY

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacaksınız.
Ailenizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır.
BOĞA
Bugün her zamankinden daha fazla sevgiye ihtiyaç duyacaksınız.
Bazılarını , kendilerinden yaşlı kişilerle duygusal ilişkilere girecekler ve ilişkilerindeki kısıtlanmalar ve zorluklar onları gergin yapacaktır.

BAŞAK

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz.
Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz.

OĞLAK

Satın alma duygunuzun yoğun olmasından dolayı düşündüğünüz şeyleri gerçekleştireceksiniz.
Aklınız oldukça rasyonel çalışacak.
Ticaretle uğraşıyorsanız, işinizle ilgili atılımları gerçekleştireceksiniz.

İKİZLER

Ay'ın konumu, maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Yapacağınız çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün.
Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.
İçsel sesinizin size sağlayacağı motive önemli olacak.

TERAZİ

Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. İletişim konusunda başarılı günlerden biri. Sosyal ve kişisel evinizde gerçekleşecek olan bu açı nedeniyle, isteklerinizi kolayca karşı tarafa yansıtabileceksiniz.

KOVA

Partnerinizin düşüncelerini merak ettiğinizi ona belli etmek istemiyorsunuz. Konuşmaların size sağlayacağı yarar konusunda şüpheleriniz olabilir.
Yaşamınızla ilgili yeniliklere açık değil değilsiniz.

YENGEÇ

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün başarılı aktiviteler peşindesiniz. Sesinizi yansıtacağınız konulara duygusallıkla süsleyebilirsiniz.

AKREP

Arzuladığınız fakat başaramadığınız başlangıçları yapabilirsiniz. Yeni iş fırsatlarıyla ilgili önemli destekler alacaksınız.
Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz.

BALIK

Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve konuşmalar yapacaksınız.
Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA