• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.10.2017, 00:00

KOÇ:

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Dostlarınız size destek veriyor.

BOĞA:

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşacak.

İKİZLER:

Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskısını esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız.

YENGEÇ:

Duygusal ilişkilerinizde kendinizi güçlü ve sizi bekleyen olaylara hazır hissediyorsunuz. Düşündüğünüz konular için sabah saatlerinde kendinizi çekimser ve isteksiz hissedebilirsiniz. Öğleden sonra üzerinizdeki tutukluğu atarak daha aktif olacaksınız.

ASLAN:

Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Kazançlarınız konusunda yaratıcılığınızı kullanarak başarı grafiğinizi yükselteceksiniz. Hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

BAŞAK:

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmemelisiniz.

TERAZİ:

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Bugün yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

AKREP:

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır.

YAY:

Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak gibi bir takıntınız yok.

OĞLAK:

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. İleri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz.

KOVA:

Ortak çalışmalar konusunda farklı düşünceler içinde olabilirsiniz fakat daha net olmayı denemelisiniz. Geleneksel kişilerle geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

BALIK:

İş yaşantınızda pasif durumda kalmak canınızı sıkıyor. Kendinizi ispat etmek için, yoğun çaba harcamanız, etrafınızdaki kişilerin dikkatini çekmeyebilir. Bugün, çevrenize karşı hoşgörülü olmak zorundasınız ve yapıcı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA