• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.09.2017, 00:00

KOÇ
Yönetici gezegeniniz Mars, Merkür ve Venüs'le etkileşim alıyor. Bugün ailenizle ilgili konulara ilgi göstermeniz, sorumluluk duygularınızın pekişmesine neden olacaktır.
Aşırı hassas bir gündesiniz.

ASLAN

Bugün duygularınızı sürekli denetim altında tutmakla yanlış yapıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor. Herkesin gıpta ile baktığı ölçülü davranışlarınızı biraz esnetmelisiniz.

YAY

Kariyer evinizde ilerleyen Venüs, Mars, Merkür kariyer evinizdeki canlanmaya borçlu olduğunuz biliyorsunuz.Yeni insanlar tanımak isteyebilirsiniz. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız ediyor.

BOĞA

Aşk hayatınızı ve sosyal hayatınızla ilgili konulara karşı duyarlılık kazanmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınızla verimli bir gün yaşamak istiyorsanız, olayların detayına inmemeli, kendinize bir program seçmelisiniz.

BAŞAK

Yönetici gezegeniniz Merkür, Venüs ve Mars kişisel evinizde ilerliyor.
Kazanç fırsatları ve değişkenliği size motivasyon kazandıracaktır. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak işlerden maddi kazanç sağlamaya başlamak için, bir an önce kolları sıvamalısınız.

OĞLAK

Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz.
Bazıları sizi kinci olarak tanınsa bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz.
İş ilişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım, adım başarıya götürüyor.

İKİZLER

Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal hayatınızın daha da güçlü olmasına yardım ediyor. Aktif hareketleriniz ön plana çıkarken, beden dilinizi doğru kullandığınız bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

TERAZİ

Güneş burcunuzda ilerlemeye başladı. Artık istekleriniz ve hareketleriniz önem kazanmaya başlıyor. Estetik davranışlarınız ve ölçülü konuşmalarınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Sıra dışı işler için yaratılmışsınız.

KOVA

Güneşten olumlu etkiler alıyorsunuz.
Bugün olumlu idealler peşinde olmanız sizi de, çevrenize özel hale getiriyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı.
Keşfettiğiniz her yeni şey, adeta sizi büyülüyor.

YENGEÇ

Mars, Merkür ve Venüs iletişim evinizde ilerlerken fazla aceleci tavırlar içindesiniz. Bugün enerjinizi en üst düzeyde kullanmalısınız.
Kişiliğinizin size kazandırdığı vasıfları başkalarını etkileme konusunda rahatça ifade edebiliyorsunuz.

AKREP

Bencilce davrandığınız zaman, hatalarınızı çok çabuk anlıyor ve geriye dönmeye çekiniyorsunuz. Sizi tanıyanlar bile, bu yönünüzü hala çözemediler.
Karar vermeden önce çok ince eleyip sık dokuyorsunuz.

BALIK

Zor arkadaş seçiyorsunuz.
Özellikle iş arkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız her iş özen ve dikkat istiyor. Fazla sorumluluk almanız, daha fazla dikkatli olmanızı gerektiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA