• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.10.2017, 00:00

KOÇ

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin para ile değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz.

ASLAN

Ay burcunuzda ilerlerken, daha duygusal ve romantik ilişkiler içindesiniz. Aklınız oldukça karışık ve sürekli değişim gösteriyorsunuz.
Bugün cereyan edecek olan sorunlar bazı kişilerin kafasını karıştıracak.

YAY

Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Yüksek performansın sizi coşkulu ve sıra dışı yapıyor. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçireceksiniz.

BOĞA

Ayrıntılardan kurtulmak istemediğiniz için, olayların farklı yönlerini görmekten hoşlanıyorsunuz. Çevrenizle tartışmak yerine bildiğiniz konularda daha fazla bilgi sahibi olmayı yeğliyor, sessiz ve derinden gidiyorsunuz.

BAŞAK

Bugün düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek.

OĞLAK

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz.. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız.

İKİZLER

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. İletişim konusunda duyarlı davranıyorsunuz.
Duygusal bir konuşma yapmanız sizin özlemli olduğunuz konuları da beraberinde getirecek.

TERAZİ

Venüs sizi çekici ve hoş yaparken, karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

KOVA

Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, aşk başarınızı verimli hale getirecek. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.

YENGEÇ
Duygu alış verişi içinde olacağınız bir gün içindesiniz.
Sosyal yaşantınızda akıl ve mantık karmaşası yaşamak istemediğiniz için, dinlemeyi yeğlerken, karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz.

AKREP

Cesaret isteyen işler artık sizi bekliyor. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Yatırımlarınızda eşinizi ve partnerinizi de, kollamak zorundasınız. Bazıları bencillik gibi algılanabilir.

BALIK

Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA