• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.10.2017, 00:00

KOÇ

Bugün parasal değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz.
Güven kelimesine çok ihtiyacınız var. Başarınızı garantileyerek ilerlemenizde fayda var.

ASLAN

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda, deneyimlerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız.
Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacaksınız.

YAY

Partnerinizin düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.
Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz.

BOĞA

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

BAŞAK

Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.
İş birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz.

OĞLAK

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız.

İKİZLER

Ay, düşüncelerinizi olumlu etkilerken girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalısınız.

TERAZİ

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyorsunuz.

KOVA

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceler motivasyon sağladığı için mutlu oluyorsunuz.

YENGEÇ

Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Sizi mutlu eden olaylar ortaya çıkacaktır.

AKREP

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

BALIK

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Size fikir verecek ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kalitenizin yükselmesi için gerekli atılımları sağlayacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA