• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.11.2017, 00:00

KOÇ

Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir.
Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz.

ASLAN

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız.
Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getiriyorsunuz.

YAY

Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor. Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.
Ay'ın bulunduğu konum, sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmanızı gerektirebilir.

BOĞA

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız çalışmaların alt yapısında sosyal yapınızın etkisi çok büyük. Bugün, sosyal ilişkilerinizi farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz.

BAŞAK

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz.
İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcıyorsunuz. Yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var.

OĞLAK

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da disiplin getiriyorsunuz. Parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir.

İKİZLER

Akıllıca atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gideceksiniz.

TERAZİ

Yapmanız gereken birçok iş sizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız.

KOVA

Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz.
Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız.

YENGEÇ

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Bilinmeyen yönleriniz ortaya çıkıyor.

AKREP

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır.
Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize gerçekçibakmanızı sağlıyor.

BALIK

Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz.
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. Güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA