• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2018, Kovalar için değişim yılı olacak FİLİZ ÖZKOL

2018, Kovalar için değişim yılı olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2017, 00:00
Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Değerlerinizin farkındasınız fakat yine de duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir yıl. İş konusunda başarılı adımlar atacaksınız

Satürn ve Plüton ruhsal evinizden etkiliyor. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de, yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Geride bıraktığınız yıllarda; ilişkiniz için gösterdiğiniz çabaların ne kadarı size fayda sağladı veya ne kadarından zarar gördünüz. İşte, tüm bunları iyice düşünmeli ve olması gerekeni uygulamalısınız.
İçsel sezgileriniz güçlü çalışmaya başlayacak. Geçen yıl sahip olduğunuz agresif tavırlarınız; bu yıl yerini, sosyal yaşam içinde saygın bir yer edinebilmek için kararlı çabalara bırakıyor. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz.
Çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimi sergileyebilirsiniz.
Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir yıl. Jüpiter 11. evinizden birçok yenilik fırsatı sunarken; Uranüs'ten olumlu destek alıyorsunuz.

DERİN SORGULAMALAR

Beş tutulmanın dördünü kişisel ve ilişkiler evinizde yaşayacaksınız.
İç dünyanız çok yoğun olmasına rağmen; çevrenize hissettirmek istemiyorsunuz. Duygularınızı bastırmak sizi depresif yapacaktır. 31 Ocak'ta karşıt evinizde ay tutulması gerçekleşiyor. Venüs'le olumlu bir çalışma içindeler. Çabalarınızın boşa gitmediğini görmek sizi mutlu edecektir. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz.
Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız.
Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız.
Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, günlük yaşam akışındaki toplumsal oluşumları bile kendinize yönelik, bireysel değerlendiriyorsunuz. Satürn, artık sizi daha bilinçli düşünmeye zorlayacak. 16 Mayıs'ta aile ve yuva evinize Uranüs giriyor. Bulunduğunuz ortamlardan kopabilirsiniz.
Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Değişim süreci içine girmiş bulunuyorsunuz.
Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu yıl içinde isteklerinizdeki artışla beraber iş konusunda atacağınız olumlu adımlar başarıyı da beraberinde getirecek. Sosyal çevrenizi istemleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız.

AGRESİF DAVARANACAKSINIZ

İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacaksınız. Maddi yaşamınızla ilgili süreçlerde geri planda kalarak yeni atılımlar yapmamalısınız. Kişiliğimizle ilgili bilinçaltında yatan düşüncelerimiz berraklaşacak, yapacaklarınız konusunda güçlü adımlar atacaksınız.
Gezegenlerden alacağınız bu tür bir etkilenme ile güçlü ve enerjik duygularla donatılacağınız için, çok küçük olaylar karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz. Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA