• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.02.2018, 00:00

KOÇ:

İş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Lehinize gelişecek olaylar sizi sevindirecektir. Sabırlı davranırsanız, kazanan sizi olacaksınız.

BOĞA:

Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi ne şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi ve sabırlı bir çalışma içine gireceksiniz. İlginç aşk gelişmeleri sizi bekliyor.

İKİZLER:

Bazı kararlarınızı ertelememelisiniz. Söz verdiğiniz olaylara nedensiz bir sıkıntıyla yaklaşıyorsunuz. Olumlu dengelerinizi korumak uğruna, taviz vermek de istemiyorsunuz. Enerjinizi dağıtmaktan vazgeçmelisiniz. Baş ağrılarınız olabilir.

YENGEÇ:

Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir.

ASLAN:

Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz. Diyetinize dikkat edin.

BAŞAK:

Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru kullanmalısınız. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecektir. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir.

TERAZİ:

Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda romantizm doruğa çıkacak. Bekarlar için büyük fırsatlar söz konusu. İş hayatınızda, kariyerli kişilerden destek alacaksınız.

AKREP:

Bu dönem, iş imkanlarınızı çoğaltacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Tüm bunlar sizin beklediğiniz durumlar olduğu için her şeye hazırlıklısınız. Ev değiştirebilirsiniz. Aşk konusunda, hemen karar vermeyin ve kendinize zaman tanıyın.Evliler ilişkilerini yenileyecekleri mutlu bir dönem başlıyor.

YAY:

Ay'ın burcunuzda ilerlemesiyle, duygusal hayatınızda dalgalanmalar söz konusu. Engellerden nefret etmenize rağmen, sözel olarak kendinizi yeterince ifade edemediğiniz için, çevrenize çok çabuk kırılabiliyorsunuz. Oysa, içinizde bir çok kimsede olmayan saklı bir enerji var. Birlikte olduğunuz kişinin duyguları sizin daha da, coşkulu olmanızı sağlayabilir.

OĞLAK:

Maddi durumunuz iyi görülüyor. Yeni tanışacağınız kişilerin, çevresel faktörlerinden beklenmedik bir şans kapınızı çalabilir. İlişkilerinizi doğru alanlarda kullanmanız gerekiyor. İçinizdeki güvensizliği yenmenin ve yaşama bakış açınızın değişmesi gerektiğiniz biliyorsunuz. Enerjinizi yükseltmek, sizin doğal kaynaklarınızı kullanmaya bağlı.

KOVA:

Her konuda farklı düşünüyorsunuz. Sizin aklınıza gelenler, orijinal ve yaratıcı. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız tezatlara aldırdığınız yok. Olaylara yaklaşımlarınız sizi ilginç noktalara getiriyor. Bugün duygusal yönlerinizle akılcılığınızı, kombine kullanacaksınız. Size kazanç olarak dönüşecek, bir çok faktör bir araya geliyor.

BALIK:

Hayatınızla ilgili yaşayacağınız değimlere hazırlıklı gireceksiniz. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacaktır. Sosyal becerinizi arttırmak ve elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmamalısınız. Kişiselliğinizin güçlenmesiyle iş hayatınızda çevrenizdeki kişilere meydan okuyan bir tavır sergileyebilirsiniz. Tepkiselliğinizi ılımlı kullanmanızda yarar var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA