• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.03.2018, 00:00

KOÇ

Güneş burcunuza geçiyor. Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz.

ASLAN

Güçlü dostluklar yerine, amaçlarınıza uygun kişilerle birlikte olmayı yeğleyebilirsiniz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmelisiniz.
Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor.

YAY

Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız.
İletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanıyorsunuz.

BOĞA

Duygusal inatlarınız yüzünden aileniz ve sevdiklerinizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizinle aynı düşünceye sahip olması gerekmiyor. Fakat ısrarcı tutumunuzla bazen en sevdiklerinizi bile çileden çıkarıyorsunuz.

BAŞAK

Aklınız maddesel konularda olmasına rağmen, sosyal yaşantınızı canlı tutma için gerekli tüm doneler sahipsiniz.
Bugün bulunduğunuz ortamlarda girişimci ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.

OĞLAK

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın.
Meselelerinizin temelini incelerken aceleci olmayın. İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyor, savunmaya geçiyorsunuz.

İKİZLER

Çevrenizle inatlaşmak yerine, ılımlı olmaya çalışmalısınız.
Sizin tarzınız öylesine farklı ki, düşüncelerinizdeki gizli mantık herkesi şaşırtıyor. Yaşamınızla ilgili kararları tek başınız veriyorsunuz.

TERAZİ

Kısa yollarla ilgili ilginç planlarınız var.
Bazı dostlarınıza sürpriz hazırlayabilir onlarla ortak çalışmalar içine girebilirsiniz.
İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir.

KOVA

İş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu.
Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Bugün, aşk konusunda etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

YENGEÇ

Çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz.
Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha çok karışmasına neden olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız.

AKREP

Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Bugün, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

BALIK

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA