• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2018, 00:00

KOÇ

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz.
Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz.
İkinci yönetici gezegeniniz Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor.

ASLAN

Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz.
Kendinizi ifade edebileceğiniz birçok konu ilginizi çekebilir. Koşullarınızı biçimlendirmek sizin elinizde. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz.

YAY

İlişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız.
Bazı gerçekler karşısında belirsizlik gösterebilirsiniz. Olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi saklıyorsunuz.

BOĞA

Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramının en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıkabilirsiniz.

BAŞAK

Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İşbirliğini seviyor olmanız, dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor.
Bugün kendinizi sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacaksınız.

OĞLAK

Jüpiter kombinasyon burcunuz Akrep'te geri giderken geçmiş güç ve isteğinizi ön plana çıkarıyor.
Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşüyorsunuz. Enerjinizi yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız.

İKİZLER

Değişimler içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz.
İlişkilerinize kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz.

TERAZİ

Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içindesiniz.
Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız.

KOVA

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün.
Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor.

YENGEÇ

Ay, tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı daha da güçlendiriyor.
Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.
Değişim istiyorsunuz.

AKREP

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.
Bugün Güneş'in bulunduğu konum, güçlü dostlarla birlikte olmayı arzuladığınızı gösteriyor.

BALIK

Güneş burcunuzda ilerliyor. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, farklı değerleriniz olduğuna inanabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA