• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.03.2018, 00:00

KOÇ:

Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz

BOĞA:

Bugün yakın çevrenizle ilgili olayların içinde kalacaksınız. Yardım etme duygunuz her zamanki gibi yoğun ve çevrenizi kırmak istemediğiniz için her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz. Sözlerinizi yerine getirirken zorlanacaksınız.

İKİZLER:

Kardeşlerle ilgili bir takım problemler yaşamak istemiyorsanız, onların istekleri karşısında bocalamak yerine duygu bağlarınızı güçlü tutacak davranış biçimini benimsemelisiniz. Annenizin istekleri karşısında karasızlıklar yaşamanız mümkün.

YENGEÇ:

İstekleriniz hiç bitmiyor. Almayı düşündüğünüz şeylere sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli olmalısınız. Bazı işlerinizi çevrenizin yardımını alarak halledebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili konular gündeme gelecektir.

ASLAN:

Kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Bugün bireysel duygularınızı atakta. Kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak.

BAŞAK:

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Yönlendirilmeye gelemediğiniz için, sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz.

TERAZİ:

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

AKREP:

Bugün işinizle ilgili pürüzlere takılacak ve olabilecek aksilikler karşısında gerekli önlemleri alacaksınız. Merkür'ün geri gitmesi, rutin hayatınızla ilgili bir takım tıkanmalar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Akşama doğru rahatlayacaksınız.

YAY:

Güneşin Koç'ta ilerlemesi, sizin yollarla ilgili planlar yapacağınızı gösteriyor. Gerçekleşmesini istediğiniz bağlantıları yapacaksınız. Bugün katılacağınız toplantılarda planladığınız işlerin yolunda gitmesi karşısında işlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

OĞLAK:

Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

KOVA:

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Siz kendi doğrularınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.

BALIK:

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Sürpriz gelişmeler var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA