• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2018, 00:00

KOÇ

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz.

ASLAN

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz.
Sevdiklerinizi korumak için fazla sorumluluk alıyorsunuz.

YAY

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz.
Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

BOĞA

Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir.
Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, tatmin duygusu sağlayacak.
Paylaşıma fazla önem vermeniz hata olabilir. Çevrenize karşı soğukkanlı olmaya çalışın.

BAŞAK

İş disiplininiz mükemmel gidiyor.
Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz.
Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli olmalısınız.

OĞLAK

Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Bugün arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz.

İKİZLER

Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz.

TERAZİ

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor.
Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız hoş değil.

KOVA

Kişisel enerjiniz ve sosyal ilişkilerinizle istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Siz gücü seven bir kişi olduğunuz için, atılımlar peşindesiniz. Bugün karşılaşacağınız kişiler daha sonra size avantaj kazandıracak.

YENGEÇ

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz.
Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

AKREP

Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşullarınızı zorluyorsunuz. Bir çok kombinasyon iş bağlantıları yüzünden başınızı ağrıyabilir. Her yönden güçlü konuma gelmek isteyişinizde, kendinizi ispat etme duygusu yatıyor.

BALIK

Bugün ailenize karşı gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz.
Sevgi bağlarınızın çok güçlü olması nedeniyle, onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor. Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA