• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.05.2018, 00:00

KOÇ:

Beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. Eşinizin güvene dayalı olan isteklerine karşı anlayışlı olun. Bunlar, sizin ondan beklediğiniz yönde kararlar olmayabilir.

BOĞA:

İşinizle ilgili isteğiniz dışında gelişen durumlardan hoşlanmıyorsunuz. Çevrenize göre fazla tutucu davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz.

İKİZLER:

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişim konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz.

YENGEÇ:

İş arkadaşınıza, başarılı olduğu konusundaki konuşmalarınızla cesaret verebilirsiniz. Böylece, ortaklaşa performansınızı arttırabilirsiniz. Bugün, ailenizle ilgili sorunlara çok ince detaylarla yaklaşıyorsunuz.

ASLAN:

Kariyerinde beklenti içinde olanlar, bu amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler. Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır.

BAŞAK:

Çevrenizin yaptığı işlere gizemli süsü vermesinin temelinde, sizi kıskandırmak, kışkırtmak ve konuya karşı merakınızı yoğunlaştırmak istemesi yatıyor. Partnerinizin gizlediği konuları araştırmak isteyeceksiniz.

TERAZİ:

Ortam gereği aciliyeti olan konularda, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sırada verdiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

AKREP:

Duygularınızda yanılma payınızın olması, sizi çileden çıkarmaya yetiyor. Emir verir gibi konuşmalarınız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini çekiyor. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız.

YAY:

Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yakın dostlarınızın size tavsiyeleri konusunda fazla tepkili davranabiliyorsunuz.

OĞLAK:

Küçük olaylardan dolayı sakın kendinizi güvensizlik sendromuna sokmayın. Böyle bir durum, sizin işleriniz için en büyük tehlike demektir. Partneriniz zaman zaman duygu dolu konuşmalar yapabilir.

KOVA:

İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Bugün, tepkiler karşısında tereddütler yaşayabilirsiniz.

BALIK:

İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz; size yeni bilgiler kazandırabileceği gibi, yeni insanlarla bir arada olmanızı sağlayacak. Birçok fırsat ayağınıza geliyor. Yeni durumlarınıza alışmanız, zaman alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA