• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2018, 00:00

KOÇ:

İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz.

BOĞA:

Neşeli ve iyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere çok açık. Gün içinde moralinizi bozan her şeyden çok kolay etkilenebiliyorsunuz. Bugün, ilişkilerinizde beklediğinizi güven duygusunu abartabilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün, çekiciliğinizle dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Kardeşler ve yakın dostlarınızla aranızda gelişen yeni ve özel durumlar karşısında, derin bir anlayış geliştiriyorsunuz.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizi gizleme gereği duymadan duygularınızı ortaya dökebileceğinizi gösteriyor ve çevreniz de, örnek olmak istiyorsunuz. Bugün, kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz.

ASLAN:

Arkadaşlarınıza baskıcı davranmadığınız için, onlar her zaman size karşı olumlu duygular içindeler. Bugün Ay'ın konumu, ilişkilerinizde yaratıcı ve özgürlükçü dostlarınızla bir arada olacağınızı gösteriyor.

BAŞAK:

Zihinsel aktivitelerinizi hızla yaşama geçirmek istediğiniz bir gün. İyi niyetli ve enerjik davranışlarınızın altında, çevrenize yardım etme isteği yatıyor. Her zamanki gibi yanlış anlaşılmaktan çekiniyorsunuz.

TERAZİ:

Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Bugün Ay'ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Çılgınlıklar söz konusu. Aklına gelen her şeyi paylaşma ihtiyacı içindesiniz.

AKREP:

Bugün işinizle ilgili güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Coşkularınızın sizi yönlendirmesinden hoşlanıyorsunuz. İşinizle duygusal bir bağ oluşturmalı ve özel duygularınızı yansıtacak işler yapmalısınız.

YAY:

İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken, çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz. Dengelerinizi korumaya özen gösteriyorsunuz.

OĞLAK:

Ruhsal anlamda kendinize güveniyor ve yaşama farklı bakıyorsunuz. Kazançlarınızı genişletmek için yeni fırsatlar arıyorsunuz. Kendi kurallarınızı kendiniz koymalı ve taviz vermemelisiniz.

KOVA:

Ay duygularınıza yepyeni bir enerji sunuyor. Bugün, onunla birlikte ortak fikirler üreteceksiniz. Romantik yönleriniz ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir gün içindesiniz.

BALIK:

İdeallerinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizi geliştirmek adına yapacağınız çalışmalardan olumlu yanıt alacak ve daha belirgin bir davranış sergileyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA