• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.08.2018, 00:00

KOÇ:

İddialı bir gün. Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Duygusal dürtüleriniz yüksek. Anlamsız takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. İkili düşünceler içinde bocalıyorsunuz.

BOĞA:

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Diyaloglarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

İKİZLER:

Bugün güçlü arzular içindesiniz. Hisleriniz tavan yapıyor. Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken, size fikir vermek isteyen insanları göz ardı etmemelisiniz.

YENGEÇ:

Çevrenize karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları, canınızı sıkacaktır. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Çevrenizle uyumunuzu bozmamalısınız.

ASLAN:

İlişkiler konusunda hassas bir gün. Karşıt burcunuzdaki mars; sizi öfkeli ve anlaşılmaz yapabilir. Doğrularınızdan emin olsanız bile, ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

BAŞAK:

Maddi konularla ilgili yoğunluğunuzu denetlemek zorundasınız. Sezgisel içgüdüleriniz çok fazla çalışıyor. Parasal trafiğiniz yoğunlaşıyor. Geçmişte yatığınız hatalarla ilgili tekrarlarına dikkat etmelisiniz.

TERAZİ:

İdeallerinizden taviz vermek istemeyişiniz sizi daha bir anlamlı yapıyor. Yollarla ilgili planlarınızı uygulamak için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Kendi amaçlarınızı uygulamaya başlamalısınız.

AKREP:

Eskiye özlem duymanız yüzünden bazı hatalar yapabilirsiniz. Geçmiş sorumluluklarınızın siz rahatsız etmesi, sizi üzüyor. Kendinizle ilgili yeni bir yapılanmaya ihtiyacınız var. Bugün sosyal yanınız çok güçlü.

YAY:

Ufukta yepyeni duygular söz konusu. Eski dostlarla birlikte olmanın keyfini yaşayacaksınız. Amaçsız toplantılardan uzak kalın. Hayatı istediğiniz gibi yaşayın. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

OĞLAK:

Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz.

KOVA:

Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyeceksiniz.

BALIK:

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA