• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.07.2018, 00:00

KOÇ

Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız.
Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız.
Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.
İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Gayret...

BOĞA

Yaşamda hiçbir şey garanti değildir.
Bu yüzden hayatınızda olumlu olacak olayların kurgusu biraz da size bağlı. Başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacaktır.

İKİZLER

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerk en, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu bir gündesiniz.

YENGEÇ

Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız.

ASLAN

Madde ve para kaynaklı konularda ön sezilerinizin yüksek olması, sizin için önemli bir unsur kaynağı. İletişim konusunda başarılısınız. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız.

BAŞAK

Saygınlık ve kişisel içsel güvenliğiniz çok önemli olacak. Kendinize olan güveniniz sayesinde çevrenizdeki kişileri de doğru bir şekilde etkileyeceksiniz. Karizmatik olmanın keyfini çıkaracaksınız.

TERAZİ

Aşkta mükemmel olmayı istemek güzel bir şey ama, sonuçlar her zaman lehinize olmayabilir. Bugün, hiç kimse sizin aşk partnerinizin yerinde olmak istemez. Düşünmeli hata yapmamaya çalışmalısınız.

AKREP

Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız.
Bugün gerekli yerlerde beklemeli ve hareketlerinizi ayarlamalısınız.

YAY

Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere çok dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız.
İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz her şey sizden yana olacak. İşi biraz geri plana alıp, aile ve özel ilişkileriniz için zaman ayırmalısınız.

KOVA

Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz.
Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğiniz yükseliyor.

BALIK

Duygularınızda yanılma payınızın bile olması, sizi çileden çıkarmaya yetiyor.
Yaşamınızı farklı yönlerden sorgulamanız sayesinde, detayların arkasındaki gerçek olayları görebiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA