• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2018, 00:00

KOÇ:

Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

BOĞA:

Yakın aile ilişkilerine karşı duyarlı olduğunuzu herkes biliyor. Çevrenize isteseniz de, kayıtsız olamıyorsunuz. Bugün Venüs, sosyal ilişkilerinizi olumsuz etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz.

İKİZLER:

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için birçok neden ortaya çıkacaktır. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bugün aile ile ilgili sorunları çözmek için uygun bir gün.

YENGEÇ:

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

ASLAN:

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orjinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.

BAŞAK:

Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz.

TERAZİ:

Yalnız kaldığınız zaman daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Özellikle sakin bir gün sizi bekliyor ve gücünüzü daha iyi fark edeceksiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize yeni bir renk veriyor.

AKREP:

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Beklemek size zor geliyor.

YAY:

Bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru şekilde yapmalısınız.

OĞLAK:

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenlerini hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz.

KOVA:

Bugün, özel konuların yer aldığı ve kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasında bir çalışma sergiliyor, sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Uranüs geri giderken özel zevkler konusunda gizlilikler söz konusu olabilir.

BALIK:

Ay, para evinizi etkiliyor ve bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. Satürn'ün kombinasyon burcunuz Oğlak'ta olması, ikili ilişkilerde inatçı yönlerinizi ortaya çıkaracak

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA