• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.10.2018, 00:00

KOÇ:

Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor.

BOĞA:

Yönetici gezegeniniz Venüs, Akrep'te retro yapıyor. Duygusal konularda inatçı davranıyorsunuz. Dengelerinizi bozmak istemiyorsanız, isteklerinize bir gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz.

İKİZLER:

Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

YENGEÇ:

Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Mesleki ilişkilerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınızı bir kez daha vurgulayacaksınız.

ASLAN:

Beklemeyi bilmediğiniz için, birçok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Özellikle bugün, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz.

BAŞAK:

Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve takıntılı olduğunuz konularda taviz vermek istemiyorsunuz.

TERAZİ:

İçsel sıkıntılarınızın en önemli nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. Duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz.

AKREP:

Ay'ın konumu, işinizle ilgili değer yargılarınızda tutucu davrandığınız zaman, başarılarınızın gecikebileceğini söylüyor. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Hep kendinizi haklı görmeniz, sevdiğiniz kişinin de yaşamını zorlaştırıyor.

YAY:

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

OĞLAK:

Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var.

KOVA:

İsteklerinizi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Başlangıçların sizi ürkütmesinin nedeni her şeyi denetimden geçirmek istediğiniz için oluyor. Olumsuzluklar karşısında pes etmemeli ve karşınızdaki kişilerin gerçek niyetlerini anlamalısınız.

BALIK:

Jüpiter'den önemli destek alıyorsunuz. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz. Jüpiter sosyal evinizde ilerlerken, kişisel hırslarınızı da ön plana çıkarıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA