• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.11.2018, 00:00

KOÇ:

Sağlam bir kişiliğe sahipsiniz. Kararlarınızı verirken, iç sesinizi doğru kullanıyorsunuz. Bugün kendinizi sınayacaksınız. İşinizle ilgili yeni atılımlara ihtiyacınız var. Görüntünüzün aksine, çabuk incinen bir yapınız var. Tekrarlardan nefret ediyorsunuz.

BOĞA:

Yoğun bir tempoda çalışıyor ve çevrenizi kırıyorsunuz. Başarı grafiğinin, insan ilişkilerinden geçtiğini unutmayın. Sakin yapınızın ardında, güçlü bir karakter yatıyor. Sevdiğiniz kişi ile tüm sorunlarınızı kısa zamanda çözme fırsatı yakalayacaksınız.

İKİZLER:

Yeni iş atılımlarınız için uygun bir dönem değil. Sabırlı olmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. Kendi haklarınızı savunmanız size hiçbir şey kazandırmaz. Sürekli haklı çıkmaya çalışmakla haklı olunmayacağını biliyorsunuz. Atılımlarınızı yapmalısınız.

YENGEÇ:

Hayal ettiğiniz işe şimdilik kavuşmasanız da siz sabırlı olmaya devam etmelisiniz. Çalışkanlığınız kısa sürede fark edilecektir. Duygu alış verişinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı şeyleri düşünmüyorlar ve hislerini saklıyorlar.

ASLAN:

Zamanla yarıştığınız için, tüm engelleri hızla aşıyorsunuz. Sistemli yapınız yüzünden çevrenizde istenmeyen durumlar oluşabilir. İnatçı yapınız yüzünden, her konuda ısrarcısınız. Sağlığınızı ihmal etmekle iyi yapmıyorsunuz. Sinirleriniz oldukça yorgun.

BAŞAK:

Bugün, doğru karar vermek için yalnız kalmaya gayret etmeli ve etki altında kalmamalısınız. Girişimciliğiniz yine ön planda. İstediğiniz hedeflere ulaşmak için çevrenizin yardımını ustaca sağlıyorsunuz. Üstesinden kısa zamanda gelemeyeceğiniz işlere kalkışmayın.

TERAZİ:

İş ortamınızda, insanları oldukları gibi kabul eden yapınızın size kazandırdığı pozitif yaşam disiplini, birçok karmaşık sorunu çözmenize yardımcı oluyor. İş arkadaşınızla olan küçük tartışmanız sizi hüzünlendirebilir. Fakat, yenilikçi mizacınız sizi bu durumdan kurtarıyor.

AKREP:

Sezgilerinizin egemen olduğu zihin yapınızla çoğu zaman avantajlı konumda oluyorsunuz. Çünkü, gereken önlemleri katı bir şekilde alıyorsunuz. Evinizdeki özen ve hijyene karşı olan aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle sık sık eleştirel bir tutuma giriyorsunuz.

YAY:

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Düşüncelerinizi savunduğunuz müddetçe sonuca varamazsınız. Hatalarınızı kabul etmelisiniz. Acele etmeniz yanlış hareketler yapmanıza sebep oluyor.

OĞLAK:

Kendi duygularınızın önemli olduğunu zannederek, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Hayatınızdaki yoğun tempoyu, hiçkimse çözemiyor. Sizi keşfetmenin imkansız olduğunu dostlarınız biliyor. Sizi yakından tanıyanlar bu huyunuzdan korkuyor, fakat belli etmiyorlar

KOVA:

Aşk denetiminizden çıktığı anda son derece huzursuz ve kaprisli olmanız doğal. Çünkü sevgide egemenlikten yanasınız. Doğrularınıza öylesine kapılıyorsunuz ki, sonuç ne olursa olsun umurunuzda değil. Her yapılan yanlışın size geriye dönmesi canınızı sıkıyor.

BALIK:

Eski aşklarınızı özleyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aşkı yaşama biçiminiz o kadar farklı ki, çevrenize ters geliyor olmanız sizi fazla etkilemiyor. Bugün kaprisli gününüz. Her şeyi kafanıza takıyor ve sonunda kendinizi gereksiz bir şekilde yoruyorsunuz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA