• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.10.2018, 00:00

KOÇ:

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündem konusu olabilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız.

BOĞA:

Ay Yengeç'te ilerliyor. Yüksek idealleriniz olan bir kişi olmanıza rağmen, bugün kendi içinizde çelişkiler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz.

İKİZLER:

Sınırlarınızı çok iyi çizeceğiniz bugün içinde, maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız.

YENGEÇ:

Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Partnerinizin tutum ve davranışlarında kusur aramak onu üzebilir. Tenkitçi yönlerinizi karşı tarafa yansıtmamalısınız.

ASLAN:

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizin farkındasınız ve bugün birçok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK:

Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızı olumlu şekilde etkiliyor. Rutin çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yaşam tarzınızı işinize endeksleyerek yaşayacağınız bir gün. İkilem yaşamayı istemediğiniz için, olayların çözümünü kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz.

TERAZİ:

Çabuk panikliyor ve mantığınızın o an için iflasına neden oluyorsunuz. Sinirli olmanızı gerektiren bir neden de yok ortalıkta. Bazen, normal iş akışınızda olması gereken kıvrımları büyüterek bir labirent oluşturuyorsunuz. Oysa, doğru düşünce yapısına sahipsiniz.

AKREP:

Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerlerken, zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün.

YAY:

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz bir gün. Çeşitli nedenlerden dolayı bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. Bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

OĞLAK:

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıradışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz. Sizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız.

KOVA:

Mars burcunuzda ilerliyor, ani değişimlere hazır olun. Zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve birçok yeni işlerin altına imza atacaksınız. Bugün daha sosyal olma ihtiyacı içindesiniz. Katılacağınız toplantılarda yardım amaçlı çalışmalarınız olacaktır.

BALIK:

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Bugün Ay Yengeç'te ilerlerken, yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA