• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2018, 00:00

KOÇ:

Ay burcunuzda ilerliyor.Sizin iyi niyetli ve duygusal yaklaşımlarınız partnerinizde ters algılaması sonucunda birbirinizde enerji düşüklüğü yapacaktır. Eski dostlarınızı aramalı ve onların desteklerini istemeli, bugün kendinizi güçlendirmelisiniz. Pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız.

BOĞA:

Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı özdenetiminizden geçiriyorsunuz. Özgürlük sınırlarınızı gevşeterek, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün, sportif aktivitelere önem vermelisiniz.

İKİZLER:

Duygusal konularda bağımlı yaşamak motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bilinçaltınızda özgürlük duygularınızın yoğun olmasından dolayı, kendinizi mutsuz hissediyor fakat bazı olayları da, kafanıza takmadan edemiyorsunuz.

YENGEÇ:

Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Karşı cinsin üzerinizde etkisi oldukça yüksek. Bugün Ay'ın, karşıt burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Eski dostlarınızdan yardım alabileceğiniz bir gün içindesiniz.

ASLAN:

Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil. Desteklendiğiniz zaman rahatladığınız göreceksiniz.

BAŞAK:

Bugün, bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmalarından vazgeçmeli ve onun da fikirlerine saygı göstermelisiniz.

TERAZİ:

Ay'ın bulunduğu konum, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz. Her şeyi çevrenizle paylaşmak zorunda değilsiniz. Ayak bileklerinizi korumalısınız.

AKREP:

Çevrenizle enerjilerinizi birleştirerek bir çok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Bugün dostlarınızın sizin için yaptıkları fedakarlıklar karşısında, duygulanabilirsiniz. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz..

YAY:

Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Burcunuzda ilerleyen Merkür çevrenizde farklı kişilerin problem yaratmasına neden olabilir. Bugün kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için, sorunlar bir çığ gibi büyüyebilir dikkatli olun.

OĞLAK:

Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız. Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyor ve olayları kendi dairenizin içinde odaklaştırmak istiyorsunuz.

KOVA:

Bugün Ay'ın konumu nedeniyle içselliğinize döneceksiniz. İnce hesaplar size göre değil fakat incinmek ve kırılmak istemediğiniz için, yaşamı her anlamda sorgulamak istiyorsunuz. Finans konularına daha fazla eğilim göstermeniz bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. İlişkilerinizdeki dengeyi kurmalısınız.

BALIK:

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA