• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2018, 00:00

KOÇ:

Bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Ay bilinç altınızı farklı bir şekilde etkilemektedir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Sizin için başarı, özgürlüğünüzü ifade edebilecek ortamı yaratmak olacaktır.

BOĞA:

İşinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor ve uzun zamandır beklediğiniz başarıyı yakalamak için her türlü potansiyeli size sunuyor. Ortaklıklar ve işbirliği içinde olacağınız kişilerin sizden bir takım beklentileri olacak Karşılıklı olumlu iletişim içindesiniz.

İKİZLER:

Bugün Jüpiter'den olumlu destek alıyorsunuz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. Çevresel faktörlerin sizin lehinize gelişmesi motivasyon açısından da sizi güçlendiriyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

YENGEÇ:

Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek, cesaretinizi zorlayabilirsiniz. Mesleki anlamda yapmak istediğiniz bir çok şeyi, yaşama geçirecek ve çevrenize kabul ettireceksiniz.

ASLAN:

Çevrenizde oluşan bir çok romantik fırsat, önünüze geliyor. Bugün yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak, ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız. Yakın dostlarınızla kurduğunuz sıkı fikir birliği bir çok işinizin kolaylaşmasına neden olacak.

BAŞAK:

Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay'ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, kişisel başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Algılama konusunda, yanılmadığınızı anlayacaksınız. Bugün duygusal ilişkilerinizde gizlilikler söz konusu olacak.

TERAZİ:

İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Güneş ve Jüpiter'in olumlu desteğini her geçen gün hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde, birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacak, ve yetenekleriniz konusunda kendinizi ispat edeceksiniz. Başarı oranınız oldukça yüksek.

AKREP:

Bugün gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Planlayacağınız işleri yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Sosyal çevrelerde ve duygusal ilişkilerinizde garip gelişen bir ön seziniz var ve çevrenizdeki kişileri algılama konusunda başarılısınız.

YAY:

Bugün dostluk duygularınız ön planda. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi olumlu etkilerken, olaylara mantık çerçevesi içinde yaklaşıyorsunuz. Bazı geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan uzak kalmalı ve tepki almamalısınız.

OĞLAK:

Bugün çevresel çatışmalardan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların sizin çevrenizde gelişmesi sayesinde yakın takip içinde olacağınız olaylara daha sağlıklı bir yorum getirebilirsiniz. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

KOVA:

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak, yapacağınız çalışmalar için uygun bir başlangıç dönemi. Çevrenizde yaratıcı ve destekleyici kişilerin olduğunu unutmayın.

BALIK:

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Ayrıca gizemli olayların peşine düşerek, araştırıcı ve çözümleyici tarafınızı tatmin edebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA