• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.12.2018, 00:00

KOÇ:

Sezgilerinizi kendi alanlarınızda istediğiniz gibi kullanacağınız gün içinde bazı detaylar yüzünden aklınız karışacaktır. Enerjinize paralel işler yapmak istemenize rağmen, içsel bir şekilde, kendine koyduğunuz yasaklar yüzünden, yavaşlamalar yaşıyorsunuz. Yaşamınızdaki freni kaldırın ve planlarınızı hızlandırın.

BOĞA:

Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Üslerinizin size sunduğu güvenlik duygusunu, büyük bir sorumluk içinde üstleneceksiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin.

İKİZLER:

Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal ilişkilerinizde ikna edici bir tablo çiziyor. Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz.

YENGEÇ:

Duygu dolu bir gün sizi bekliyor. Karşılaştığınız olaylar karşısında alıngan bir tablo ile yaklaşabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Venüs ; kombinasyon burcunuzda ilerlerken, hızlı düşünecek ve düşünceleriniz karşı tarafa aktarırken olumlu düşünceler içinde olacaksınız.

ASLAN:

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Bugün ailenizin eski olayları yeniden gündeme gelebilir ve sizin inatçı tavırlarınız karşısında, sevdikleriniz üzebilirler. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz fakat kinci yönlerinizi törpülemelisiniz.

BAŞAK:

Araştırmaya yönelik konular karşınıza çıkacaktır. Çevrenizdeki kişilerin fikrinizi almak istemeleri sizi farklı boyutlara taşıyabilir. Küçük paslaşmaların sizi tatmin etmemesi yüzünden duygusal ve agresif olabilirsiniz.. Anlaşılmayan biri olmak yanlış algılanmanıza neden oluyor. Gücünüzü regüle etmelisiniz.

TERAZİ:

Maddi konularda yaratıcılığınız kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, zihinsel aktivitenizi olumlu olarak ortaya koymanızı sağlayacak.

AKREP:

Venüs burcunuzda ilerliyor. Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partnerinizde paylaşıyor. Bugün bulunduğunuz ortamlarda kişisel cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

YAY:

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Bugün, duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız...

OĞLAK:

Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin farklı tasarımları olacak. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız ayrıntılardan çabuk sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

KOVA:

Aşk evinizde Ay ilerliyor. Cesaret isteyen duygusal başlangıçlar için uygun bir gün. Venüs'ten önemli destek alıyorsunuz. Beraber çalışmaktan zevk aldığınız kişilerin size vereceği motivasyon çok önemli. Bugün ortaklıklar konusunda dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlarınızın sizi yanıltmalarına izin vermemelisiniz.

BALIK:

Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Maddi konularda yeni finanslara ihtiyacınız olduğunu çevrenizle paylaşmalısınız. Bugün, kendinizi sorgulayabilir yeni keşiflerde bulunabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA