• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.01.2019, 00:00

KOÇ:

Duygusal enerjinizin çok güçlü olmasına rağmen, alınganlığınız yüzünden fırsat kaçırabilirsiniz. İlişkilerinizde aradığınız güvenin şartlarını birazda kendiniz yaratmanız gerekiyor. Çözümlenmesi gereken olayların, ana nedenlerini ele almanız için, önemli pozisyonlar karşınız çıkmak üzere. Değerlendirmelisiniz.

BOĞA:

Maddesel konularla ilgili yeniden yapılanmanız gerekecektir. Geride bıraktığınız şartları düşünmek yerine, gelecek fırsatları değerlendirme yoluna gitmekle, şartlarını üst düzeyde tutabilirsiniz. Eski hesaplarınızı, son bir kez gözden geçirin ve her şeyi geride bırakın. İçsel sesiniz sizi yönlendirecektir.

İKİZLER:

Venüs'ün etkisiyle, enerjinizi aşk konusunda yükseltmiş durumdasınız. Karşı cinsin sizi farklı gözlerle incelemesinden, rahatsız olacağınıza, fırsatları değerlendirmelisiniz. Önünüzde hoş ve güzel günler sizi bekliyor. Kısa seyahatlerin, küçük avantajları sayesinde, mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenize fazla ciddi sözler vermeyin.

YENGEÇ:

Bugün değişik düşünceler içinde bocalıyorsunuz. Eski ve yeni şartlarınız kıyasladığınız zaman, bir çok keşiflerde, bulunabilirsiniz. Konuşma kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz ve girdiğiniz topluluklarda, bir çok aktiviteyi bir arada yürütebilecek bir performans sergileyeceksiniz.

ASLAN:

Bugün, takdir ve prestij konuları sizin kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Birçoğunuzun toplumsal olaylar ilginizi çekerken, politikaya yakın olacaksınız. İş konumunuzu daha yükseklere taşımak, eksiklerinizi tamamlamak için, karşınıza çıkan fırsatları doğru bir şekilde kullanmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz.

BAŞAK:

Doğrularınızdan bir türlü vazgeçmediğiniz için, çevrenizdeki kişilerin tepkisini alabilirsiniz. Gezegeniniz Merkür, toplumsal olaylarda bir çok fırsat ve hareket sunarken, kafanızın bir şeklide karışmasına da, neden olacak.. Zirve demek, bazı engellerin karşınıza çıkması demektir. Kararlarınızı verirken, doğru yollardan yola çıkmalısınız.

TERAZİ:

Duygusal ilişkilerinizde romantik yönlerinizi ortaya çıkarmanın tam zamanı. İhmal edilmişliği yaşamak istemiyorsanız; aşk, sosyal yaşamla mesleki konuları dengelemek zorundasınız. Ayrıca, yapacağınız yatırımların size kazandırdığı paraları görmek sizi sevindirecektir. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gündesiniz.

AKREP:

Cesur kararlar alacağınız bir gün.. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlarken, sorunları abartabilirsiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

YAY:

Çekici yönlerinizin ön plana çıkması ve sıra dışı ilişkilerinizle, gözlerin üzerinize çevrilmesine neden olacaksınız. Özellikle, iş yerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Uyku düzeniniz önemli. Dinlenmeye özen göstermelisiniz.

OĞLAK:

Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Manevi hislerinizin sizi yanıltmayacağından emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda değişik düşünceleriniz ve tavrınızla dikkat çekeceksiniz. Çevrenizdeki kişilerinde, olanaklarınızdan istediğiniz gibi faydalanabileceksiniz. Olumlu bir kombinasyon içindesiniz.

KOVA:

Çevresel ilişkilerinizde yeni bir boyut gündeme gelecektir. Oldukça ilgi gören ortamlarda bulunmak sizi fazlaca mutlu edecektir. . Kişisel dengelerinizi, algılama gücünüzle birleştireceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi hisleriniz önem kazanacak.. Maddi güven ve kararlar açısından önemli bir dönem.

BALIK:

Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacaktır. Neptün sayesinde uzak yolculuklarla ilgili planlarınızı uygulayabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. İşbirlikleri sizin için önem kazanacak

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA