• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2019, 00:00

KOÇ:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

BOĞA:

Güneş kombinasyon burcunuzdan size destek verecek ve beklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacaktır. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir

İKİZLER:

Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

YENGEÇ:

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklık konusunda daha titiz davranmanızı öneriyor. İş temponuzun şartları bir hayli ağır. Üstelik, oldukça titiz davranıyor ve hiç kimseye güvenemiyorsunuz.. Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız.

ASLAN:

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Bugün, bir çok sosyal aktivitelerin ortasında olacaksınız.

BAŞAK:

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlara değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Bugün manevi duygularınızın ön planda olacağı mistik çalışmalar içinde olabilirsiniz. Ruhsal yönünüz güçleniyor.

TERAZİ:

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var.

AKREP:

Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz.

YAY:

Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir. Fakat, iş yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

OĞLAK:

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız.

KOVA:

Başkaları için yorgunluk veren işler, sizi etkilemiyor. Bugün üretkenliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Çevre iletişimine önem verdiğiniz bir gün. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin bir araya gelmesi ile yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz hareketi kazandıracaktır. Sürprizlere açık olun.

BALIK:

Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden anne, hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri olacaktır. Onların taleplerine karşılık verme çabalarında olacaksınız. Maddesel konuların kafanızdaki aldığı şekillenmeler çok önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA