• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.03.2019, 00:00

KOÇ:

İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz.

BOĞA:

Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. İçsel enerjinizin ortaya çıkmasıyla girişimci yönleriniz atağa kalkıyor. Bazı farklı ortamlar içinde olacak ve enerjinizi yükselteceksiniz.. Gelişim içindesiniz. Bugün kafanızda bir çok değişik fikirle yola çıkabilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil.

YENGEÇ:

Kombinasyon burcunuz Balık'ta Neptün, isteklerinizi kısıtlarken, bazı beklentilerinin duraksamasına neden olacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı plansız durumlara hedef olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir strateji seçmelisiniz.

ASLAN:

Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Neptün'ün Balık burcundaki hareketi, bilinçaltınızın karışmasına neden olurken, eski sorunlarınız konusunda hassas davranacaksınız. Değişim içinde olduğunuz zaman, ideallerinizi geciktirebiliyorsunuz.

BAŞAK:

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün idealleriniz konusunda size unuttuğunuz konuları hatırlatabilir. Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Midenizin hassas olduğu bir gün.

TERAZİ:

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz.

AKREP:

Duygularınızdan emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün ,içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

YAY:

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Kıvrak zekanızın biraz daha oto kontrole ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz.

OĞLAK:

Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz.. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız..

KOVA:

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz..

BALIK:

Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. Merkür'ün burcunuzda gerilemesi, isteklerinizde zorlanmaya neden oluyor.Enerjinizi farklı konulara kaydırmak isteyeceksiniz. Bugün bazı dostlarınıza maddesel destek sağlayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA