• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2019, 00:00

KOÇ:

Maddi konularda özgür davranmak istiyorsunuz. Kısıtlama gerektiren durumlarda baskı altında kalmış duygusuna kapılıyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel kaynaklarınızdan faydalanabilirsiniz. Birlikte karar vereceğiniz bir mal alımı içinde olabilirsiniz. Güçlü enerjiniz sizi rahatsız ediyor. Bugün, karşı tarafı çok fazla zorlamayın.

BOĞA:

Bugün sevdiklerinize ulaşmak ve onlarla iletişim kurmak isteyeceksiniz. Partnerinizle aranızda istediğiniz duygu yoğunluğunu bir türlü kuramıyorsunuz. Özellikle içinize kapanarak, duygularınızı saklamayı yeğliyorsunuz. Yatırım konularına daha fazla ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Özgürlükçü yönleriniz atağa kalkıyor.

İKİZLER:

Düşüncelerinizde odaklaşmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal ihtiyaçlarınızda maddenin oldukça büyük bir önemi olduğunu gösteriyor. Ailenin kadınları ile para alış verişi içinde olacağınız bir gün. Gireceğiniz ortamlarda taleplerinizin artışı sonucunda harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz.

YENGEÇ:

Karşıt burcunuzda ilerleyen Satürn'ün etkisiyle yaşantınızdaki engeller karşısında güçlenmeye devam ediyorsunuz. Ortaklık gerektiren ilişkilerinizde sezgisel yetenekleriniz sayesinde ileri görme yeteneğinizden faydalanacaksınız. Bugün güçlü dostlarınızla iletişim halinde olacaksınız.

ASLAN:

Ay duygusal anlamda sizi olumlu etkiliyor. Bugün yeni oluşumlar içindesiniz. Düşüncelerinizi yoğunlaştırarak, kendinizi yenilemek istiyorsunuz.. Geçmişe ait takıntılarınız yüzünden bilinçaltı engellerin karşınıza çıkmasından yakınabilirsiniz.. Aile kavramlarınız yer değiştiriyor.

BAŞAK:

Kalıcı duygular peşindesiniz ve girdiğiniz çevrelerde görüştüğünüz, kişilerle empati yeteneğinizi birleştireceksiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için, amaçlarınızdan taviz vermek istemiyor ve ruhsal anlamda genişlemek istiyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin etkisinde kalmamalısınız..

TERAZİ:

Yönetici gezegeniniz Venüs Kova'da ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek. Partnerinizin sizinle iş birliği içinde olmasından yanasınız.. Onun özgürlükçü yapısının sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, karşılıklı bir anlaşmaya varmalısınız. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz.

AKREP:

Yönetici gezegeniniz Mars Karşıt burcunuzda ilerlemekte ve duygusal boşluklarınızı yeni aşk deneyimlerinle birleştirmek istiyorsunuz. Yakın çevrenizde her en gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız. Değişen durumlarla birlikte sürpriz olaylar da gündeme gelecek. Bugün arkadaşlarınızla hediye alış verişi içinde olacaksınız.

YAY:

Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz...Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemeli, fikirlerinizi ifade ederken, kendinizle ilgili değişim içinde olduğunuz fark etmelisiniz.

OĞLAK:

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, partnerinizle duygusal konuları abartabilir ve aranızda süregelen konuların tartışmasını uzatabilirsiniz. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.

KOVA:

Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüz ön planda olacak ve partnerinizle aranızda, bazı istenmeyen pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulamaktan hoşlanıyorsunuz. Ani para fırsatları doğacak, değerlendirmelisiniz.

BALIK:

Bugün, duygusal konularda kendiniz değişik sürprizlere hazırlayın. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Bugün, sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Sanatla ilgili aktivitelerin bulunduğu ortamlarda bulunacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA