• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.07.2019, 00:00

KOÇ:

İşinizle ilgili bazı konuları kendinize sorun yaratmak için fırsat kolluyorsunuz. Olayları abartmamalısınız. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz. Sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut statüsü kazandırmanız olumlu gelişecek. Ani girişimciliğiniz ön planda olacak.

BOĞA:

Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi imkansızlaşabilir. İyi niyetli olmak zorundasınız. Karşıt değerlendirme yaparken empati yeteneğinizi kullanarak, sonuçları hızlandırmak sizin elinizde. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli, sakinliği tercih etmelisiniz. Güçlü duyguların kişisi olmak zorundasınız.

İKİZLER:

Bugün iletişim konusunda hata yapmaktan korkmamalı ve isteklerinizi istediğiniz gibi anlatmalısınız. Ele aldığınız her konuyu başarılı bir şekilde sonuçlandırıyorsunuz. Bugün şartlarınızı zorlayabilirsiniz. Zaman çok önemli ve her işinizi hızlı bir şekilde yapmaktan yanasınız. Dikkatli olun, gerginleşebilirsiniz.

YENGEÇ:

İçsel huzursuzluğunuz çevresel faktörlerden kaynaklanıyor. Çevrenizle gerekli iletişimi sağlayacak ve olması gereken şartları oluşturacaksınız. Duygularınızı esnetmelisiniz. Kafanızda sürekli kendinizi haklı çıkaracak konularla meşgulsünüz. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir.

ASLAN:

Karar vermek üzereyseniz, dikkatli ve temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. İş anlaşmalarınız için kontrat yenileme ve yeni bağlantılar yapma konusunda başarılı çıkışlar yapmanız mümkün. Duygularınızda çılgınca düşüncelerden uzak kalmalısınız. Yanlış yaklaşımlar söz konusu.

BAŞAK:

Ay tepe evinizde ilerliyor. Bugün bir çok işin altına imza atmaya niyetli olabilirsiniz. Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermek istemiyorsanız, olayları sınayarak değerlendirmelisiniz. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek. Bugün duygusal yanınız içsel karmaşa içinde. Dikkatli olun.

TERAZİ:

Maddi güven ve karalar açısından önemli bir dönem. Sosyal açıdan da destek alacağınız bu dönemde eşiniz veya partnerinizde maddesel konularda size arka çıkacaktır. Onun olanaklarıyla kendi olanaklarınızı birleştirebilirsiniz. Yapabileceğiniz işlerin dışında kişilere söz vermemenizde yarar var.

AKREP:

Bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekecek ve karşı cinsle aranızda romantik ve küçük flörtler başlayacaktır. Dengenizi bozmak ve çok fazla açılmak istemeseniz de, karşınıza çıkan kişilerden etkilenmemeniz mümkün olamayacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu anlar sizi bekliyor. Sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun..

YAY:

Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken, sosyal ilişiklerinizi güçlü kılıyor. Aşkınızın sadakat deresini ölçmek için önünüze çıkacak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız.. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bugün yalnız kalmalı ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapmalısınız.

OĞLAK:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. İş ayırımı yapabilir ve sevdiğiniz çalışmalara öncelik tanıyabilirsiniz. Estetik duygularınızın sizi olumlu kılacağı çevresel çalışmalar için uygun bir gün.

KOVA:

Aile üyelerinizin maddi açıdan kar yapacak emlak yatırımlarına yöneleceğini gösteriyor. Yine bu dönemde evinizle ilgilenecek ve yaşadığınız ortamı süsleyeceksiniz.. Bu tür alışkanlıkların size gayri menkul edinmenizde yardımcı olacağını unutmamalısınız. Dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var.

BALIK:

Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Duygusal enerjiniz yükselecek. Zarafet ve çekiciliğiniz güçlü bile olsa aşk konusunda zorluklar yaşamınızı engellemeyecektir. Bugün, eşiniz veya sevgilinizle uzlaşmanız gereken çok konunuz var unutmayın. Üreme organlarınızı üşütmemeli ve bol bol su içmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA