• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.06.2019, 00:00

KOÇ:

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Aile içi sorunlar gündem kazanacak. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

BOĞA:

Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var ve bazı konularda çekimser davranıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı güven altında görmek isteyebilirsiniz. Sakin bir şekilde planlarınızı yeniden gözden geçirmek için uygun bir gün. Harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

İKİZLER:

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz.

YENGEÇ:

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için, temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Siz, sessiz kalarak karşı tarafı sınamak isterken, onlar da, sizin adınıza karar vermekten çekiniyor. İlk adımı sizden bekleyen kişilerin tavırlarını yanlış değerlendirebilirsiniz. Bugün iştahınız oldukça açık. Formunuzu korumalısınız.

ASLAN.

İşiniz konusunda son derece hakim bir görüntü sergiliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz iş konusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz Güveneceğiniz kişileri iyi seçmeli, yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır

BAŞAK:

Güçlü gezegenlerden olumlu etki alıyorsunuz. Kişisel enerjinizi toplumsal ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz. Bugün kazançlar konusunda yeni planlamalar peşinde olacaksınız. Ay'ın konumundan dolayı, yaratıcılığınızla ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün kendinizi iyi hissedebileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz.

TERAZİ:

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerleyen Ay, en az kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

AKREP:

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

YAY:

Ay'ın bulunduğu konumun etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

OĞLAK:

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz. Siz her zaman gizliliğe karşısınız.

KOVA:

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor.

BALIK:

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınız konusunda, partnerinizle birlikte cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA