Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da yönetim, Teknik Direktör Beyhan Çalışkan'ın Tarsus İdman Yurdu maçı mağlubiyeti sonrası verdiği istifa dilekçesini kabul etti.
Fethiyespor'un 3-2 yenildiği Tarsus İdman Yurdu maçı sonrası Teknik Direktör Beyhan Çalışkan istifa dilekçesini kulüp yönetimine sundu. Toplanan yönetim, Çalışkan'ın istifasını kabul ederek, yeni teknik direktör arayışına girdi. Yeni teknik direktörün hafta içi yapılan görüşmelerin ardından netleşeceği kaydedildi.
TAKIM OLGUSUNU YAKALAYAMADIK
Tarsus maçındaki yenilgiden sonra çok sevdiği Fethiyespor'a daha fazla zarar vermemek adına istifa ettiğini belirten Beyhan Çalışkan, şöyle konuştu: "Zorlu bir dönem geçirdik. Elimizde zor bir takım vardı. Devre arasında iyileştirme çalışmaları yaptık. Fakat takım olgusunu yakalayamadık. İnşallah kan değişikliği takıma ayrı bir sinerji verir. Fethiyespor son 8 haftada alacağı puanlarla ligde kalacaktır. Kimseye kırgın değilim. Başarılı olmak için buraya geldim. Maalesef saha sonuçları gelmediğinden istediğim çizgiyi yakalayamadım. Bana güvenen dostlarımı mahçup ettiğim için üzgünüm. Fethiyespor her zaman benim kalbimde. Gönlüm onlarla beraber olacaktır. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Yetenekliler. Ancak onların birlikteliği bu takımı başarıya ulaştırır. Taraftarımızdan beni affetmelerini diliyorum. Onları çok seviyorum. Fethiyespor'a gelecek hocaya da başarılar dilerim" dedi.
ÇALIŞKAN'IN KARNESİ
Fethiyespor'da Menemen Belediyespor ile golsüz berabere tamamlanan sezonun ilk maçının ardından istediği transferler yapılmadığı gerekçesiyle istifa eden Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun yerine getirilen Beyhan Çalışkan'ın takımı, 26 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 30 puan topladı.