GALATASARAY, Süper Lig'in 4'üncü haftasında deplasmanda konuk olduğu Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Osimhen, Torreira ve Sanchez kaydetti. İlk haftada Çorum FK ile berabere kalan Aslan, Erzurumspor FK, Göztepe ve Başakşehir'i mağlup ederek puanını 10'a yükseltti. Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un göreve geldiği 2022-2023 sezonundan bu yana Başakşehir ile Süper Lig'de oynadığı tüm karşılaşmaları kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, Buruk yönetiminde Başakşehir ile ligde 9 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakaların tamamından galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu sonuçla birlikte Başakşehir karşısındaki galibiyet serisini de sürdürmüş oldu.

DURDURULAMIYOR
GALATASARAY'IN Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, durdurulamıyor. Nijeryalı, Başakşehir karşılaşmasında attığı golle son 16 Süper Lig maçında 18 gole ulaştı. Geçtiğimiz sezonun 15'inci haftasında oynanan Samsunspor karşılaşmasıyla başlayan süreçte 16 lig maçında forma giyen Osimhen, 18 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu sezonda da iyi performansına devam eden Osimhen, Arca Çorum FK ve Erzurumspor FK karşılaşmalarında 2'şer,
Göztepe ve Başakşehir maçlarında ise 1'er gol kaydetti. 27 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, böylece sezonun ilk 4 haftasında 6 gole ulaştı.
SAKATLIKLAR İÇİN AÇIKLAMA GELDİ
G.SARAY, sakatlıkları bulunan Osimhen, Lemina ve Singo ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamaya göre, Başakşehir maçında sağ adduktor (kasık) kas grubunda gerilme ile ağrı tespit edilen ve tedavilerine başlanan Osimhen ve Lemina'nın ileri tetkikleri bugün tamamlanacak. Singo'nun ise sağ uyluk biceps femoris adale grubunda tendon ve kası ilgilendiren hasar ve kanama tespit edildiği, oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

