Süper Lig'de şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen transferde işini şansa bırakmak istemiyor. Kyle Walker, Heung-min Son, Jhon Duran, Jonathan David, Evan Guessand ve Moussa Diaby'yi gündemine alan sarı-lacivertlilerin, Neymar ile ilgilendiği vurgulandı. 33 yaşındaki Brezilyalı, geçtiğimiz sezon ülkesinin takımı Santos'a transfer olmuş ve 12 maçta görev alan dünya yıldızı 3 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı. Dzeko ve Tadic'in boşluğunu doldurmak için gaza basan kurmayların, Udinese forması giyen Alexis Sanchez'i de gündemine aldığı gelen haberler arasında.

MATVEY KISLYAK HAMLESİ
Fenerbahçe, CSKA Moskova forması giyen ve geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Matvey Kislyak'ın durumunu da yakından takip ediyor. Yeni sezon öncesinde birden çok bölgeye transfer planlayan Fenerbahçe'de orta sahaya yapılacak hamle için listeye eklenen son isim Kislyak oldu. Sarı-lacivertliler, şartların oluşması halinde genç oyuncu için teklifini CSKA Moskova'ya iletecek. 6, 8 ve 10 numara mevkilerinde forma giyebilen Kislyak için Jose Mourinho'nun da olumlu rapor verdiği öğrenildi. Orta sahada görev alan genç futbolcu, geçtiğimiz sezon 33 maçın 29'unda 11'de görev aldı. 4 kez fileleri havalandıran Rus futbolcu, 1 asist yaptı.

ACUN ILICALI SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Acun Ilıcalı: "Fenerbahçe'nin başkan yardımcısı olmam bu büyük bir sorumluluktu ve bu görevi çok sevdim. Başa çıkabildim ancak benim için ağır bir yük oldu. Hayal edilebilecek en yoğun hayatı yaşarken Fenerbahçe'nin başkan yardımcısı olduğumda kulüpte çok uzun saatler geçirmeye başladım. İş yükü gerçekten çok ağırdı ve Süpermen olmadığımı gördüm. Şu anda her şeyi gizli tutmak istiyorum çünkü olanlar kulüp içinde yaşandı ve yapabileceğim herhangi bir yorum insanları incitebilir. Bunu istemiyorum."

