• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dünyada bizden cömerti var mı? GÜRKAN ERTAÇ

Dünyada bizden cömerti var mı?

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.03.2017, 00:00

F IBA üye ülkelere Umana Reyer- Pınar KSK maçının kasetini eğitim için göndermeli. Bir takım rahatça yenebileceği rakibine nasıl büyük hatalar yaparak yenilir de Final-Four biletini elinin tersiyle iter görsünler. Bir 29'da 18 serbest atış yaparsan iki 34'de 18 iki sayı kaydedebilirsen, üç 19'da 4, yani 21.1 yüzdeyle üçlük atabilirsen elbette de yenilir elenirsin. Venedik'e ümitli gitmiştik.

ÇABALARI KAYNADI GİTTİ

İlk maçın dökülenleri Green, Brown ve Summers vasat bile oynasalar, biz bunları tepeleriz diye düşünmüştük. Ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı. Brown'un labaliliiği ile kaptırdığı toplar, Summers'ın potayı sürekli boş dövmesi ve kaptırdığı toplar, Green'in de ilk maçtaki gibi korkak basketbol oynaması ve takıma hiç katkı yapamaması biz ihayal kırıklığına uğrattı.
Üstüne üstlük ilk maçın 25 sayılık kahramanı Ponitka'nın da dökülüp hiç sayı atamaması tuzu biberi oldu. Takımı kimler sürükledi, daha önceki maçlarda tribünlerce tiye alınan Petway pota altını rakibe dar getirip ekmeğini taştan çıkartan Owens ve de Muhammed Baygül. Onların çabalaması bu yıldızların teslimiyetçi basketbolu arasında kaynadı gitti. Yazık oldu, Beşiktaş gibi bir rakibi engin denizde aşıpta gel, derede boğul, onun gibi bir şey bu eleniş.

KSK-BANVİT FİNALİ YAKIŞIRDI

Banvit çıkmış Final-Four'a. Kaf-Kaf'lar onları Bandırma'da rahat yenmişlerdi.
Banvit'i kutluyoruz da nasıl yanmayalım hayallerimizin bittiğine. Bu kupanın finaline Pınar KSK-Banvit mücadelesi yakışmaz mıydı? Çok üzüldük ama elden bir şey gelmiyor. Bu takımın bu kadroyla Final- Four'u zorlaması da başarı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA