• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dört yapraklı yonca GÜRKAN ERTAÇ

Dört yapraklı yonca

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2017, 00:00

Elbette milli formayı giyen her futbolcumuz ayrı ayrı başımızın tacı. Ama uzun zamandır o kutsal formaya oyuncu vermenin hasretini çeken bir İzmirli olarak (A) Milli Takımımızın 4 yıldız gencinin, Onur Recep Kıvrak, Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu ve Cengiz Ünder'in Moldova maçında sahaya ilk 11'de çıkışının zevkini yaşamama izin verin lütfen. Altınordu altyapıya verdiği değerin ödülünü Çağlar ve Cengiz'in gösterdiği üstün başarıyla aldı, almaya da devam edecektir. Eminim başkan Seyit Mehmet Özkan ve tüm Altınordulular onlarla nasıl gururlanıyordur.
Onur, Karşıyaka'dan doğup Trabzonspor'a uçan bir süper file bekçisi. Ve de 8 yaşında futbola KSK'de başlayıp 18 yaşında Altay'da pişen ve Onur gibi Trabzonspor'un başarılarına imza atan bir yetenek Okay Yokuşlu. KSK'lilere, Altaylılara da helal. Taşıma suyla değirmen dördürmeye çalışan yöneticiler...
Bu 4 genç gibi değerleri yetiştirip de kulüplerinizi ihya etseniz de, borç batağından korusanız.

Bu çocuk sihirbaz

Almanlar parayı boşa sokağa atmazlar. Fatih Terim, 18 yaşındaki Emre Mor'u keşfedip Milli Takıma kazandırınca , Borussia Dortmund, kulübü Nordsjaelland'a 10 milyon Euro sayıp transfer etti. Çalımı, adam geçmeyi çok seviyor, kimi zaman Milli Takımdan kopuk oynuyor ama yakışır be. Öyle bir yetenek ki sanki Messi'nin yeni versiyonu. Kalecinin yanından topu ağlara bir bırakışı vardı ki top cambazlığından öte bir sihirbazlık.
Ardından Moldovalı Golovatonce'yi öyle bir çalım attı ki inanılmaz. Sol ayağının içiyle alıp sağ ayağının dışıyla topu kurtardı, Moldovalı kesin bunu bir daha unutmaz. Cengiz Ünder öyle muhteşem bir gol attı ki vurmadı, ateş etti. Elbette rakip güçlü değildi ama gençler gelecek için umut verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA