• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Muslera da forvet olsun HALİL FİNCAN

Muslera da forvet olsun

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.04.2016, 00:00
G.Saray'da bir tek Muslera'nın mevkisi garanti. Yeri demiyorum dikkat ederseniz, mevkisi. Bu gidişle o da "Benim mevkimi değiştirin" diyecek.
Dese haklı. Çünkü antrenmanlarda bile önündeki dörtlü, hatta onun önündeki ikili, hatta onlarında önündeki hücumcular bu kadar değiştirilmez aslında. Diyeceksiniz ki "İyi de Selçuk İnan yok. Wesley Sneijder yok. Hakan Balta yok. Sabri yok. Sinan yok. Denayer yok. Nasıl değişmesin bu takım" Haklısınız da kadrodakiler de olmaları gereken yerde yok.
Bu maç Donk stoper oynasın, haftaya Chedjou, derbiye Denayer, sonrakine Semih, kupaya Koray Günter. Oh ne ala. Deneye deneye sezon bitti. Her gelen hoca kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sorsanız kimse asıl mevkisini hatırlamıyordur bile. Mustafa Denizli de Donk'u yedek soyurdurup yerinde Chedjou'yu oynatıyordu mesela. Madem öyle başta dediğim gibi Muslera'nın da mevkisini değiştirin.
Derbide forvet olsun mesela. Belki gol sıkıntısına çare olur.
Umut Bulut'un çıktığı Tarık Çamdal'ın oyuna dahil olduğu bir futbol düzeninde maçın kritiğini bile yapmak gereksiz aslında.
Maç 1-1 iken takımdaki tek golcün çıkıyor yerine sağ bekin giriyorsa gerisi papatya falıdır zaten. Maç bir gider, bir gelir "Yeneceğiz, yenmeyeceğiz" diye söylenir durursun.
Daha da önce de söyledim, tekrarlayayım.
Madem bu takımı bu kadar değiştiriyorsunuz bari olumlu bir hamle yapın.
O kulübede başlayan genç çocukları yani Volkan Pala'yı, Kerem Çalışkan'ı, Muhammet Yeşilyurt'u (Hatta diğerlerini de) 11'de başlatın ki tecrübe kazanıp kendilerine güvenleri gelsin. "En azından boşa geçen şu koca sezonun artısı da bu" denilebilsin.
Üstelik bunu altyapı hocası yapmazsa kim yapacak?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA