• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
iLK YARI KAFiYELERi HALİL FİNCAN

iLK YARI KAFiYELERi

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2018, 00:00

Düdük çaldı devre bitti, kimi kaldı kimi gitti.
Karlı çıkan da vardı, VAR'lı çıkan da. İsyan edip, kararlardan bıkan da. Bazen Bajic'i konuştuk, bazen Ljajic'i.
Bazen de Erzurum'un kalecisi İbrahim Sehic'i. Mina'yı, Vida'yı, Sosa'yı, Sunu'yu, Poko'yu, Roco'yu.
Michael Frey'i kısacası ligdeki her bireyi. Diagne kasabanın şerifi, bir yerlere yazmalı F.Bahçeli Eljif'i.
Guilherme, Nwakeme, Saadane.
Bir de aralarına Badou Ndiaye.
Robinho, Soldado, Nagatomo.
Chico, Cissokho, Adriano. Mariano, Fernando, Samudio...

ASLAN'IN DERDİ...

Neler yaşandı neler, bu sütunlar az gelir. Anlatılır elbette de muhakkak error verir. Misal yine gün yüzüne çıktı Aslan'ın klasik derdi.
Bittiğiyle kalmadı, yıktı geçti tek bir derbi. Eksik olmadı ne cezalısı ne sakatı. Üstüne üstlük de Jailson'un tokadı. Aslan'ın bu tokatla açıldı, gözü, yüzü, kaşı. Tribüne çıkıverdi Terim'i ve Hasan Şaş'ı. Kartal'da ise Güneş bir çıktı bir de battı.
Pepe'nin gidişi dert üstüne dert kattı. Bu sene anladılar golün anlamı ne demek. Çare olamadı hiç ne Love, ne Larin, ne Pektemek.
Fener'in haline gelince, tutmadı kadro dokusu. Daha baştan çıktı, gidişatın Cocu'su. Meyve toplamaya uğraşıp, kırdılar ağaçtaki dalı. Bir türlü çözülemedi soyunma odasındaki halı. Bir de eklenince o kadar kadro dışı. Daha sonbaharda yaşadılar, yaklaşan kara kışı.
Volkan, Ozan, Aatif, ekle üstüne Dirar. Zaten kulüp dardayken, zarar üstüne zarar. Bulamadılar bir türlü nedir işin doğrusu.
"Fener küme düşer mi?" ilk yarının sorusu. Hal böyle olunca sürükledi hırçın nehir. Onca sorun arasında sivrildi Başakşehir. Ligin en az yiyen kalecisi buradan Mert Günok'tu. Ama gelin görün ki o da Milli Takım'da yoktu.

İMDADA YETİŞTİ

Trabzon geç açıldı, şu sıralar pek yaman. Önce bocalasa da sorunu çözdü Karaman. Başta engebeliydi yürüdüğü uzun yol.
İmdada yetişiverdi en sonunda Rodigol. Böyle sürer giderse kopar gider biliriz. Aslında bize laf düşmez, Sen Anlat Karadeniz.
Göz Göz çok şaşırttı, daha yukarı çıkmalı. Geçen sezonki gibi seri yenip yıkmalı. Bitti 17, kaldı 17, bundan sonra vakit dar. Kupa zaferi yetmez tırmanmalı Akhisar.
Şu aşamada herkesin derdi mutlak transfer. Yalnız öyle uçmadan, yoksa UEFA ne der? Umarız iyi anlaşılır, vaziyetin önemi. Çok kritik gözüküyor, şu transfer dönemi.
İkinci yarı tabelalar, daha çok golle dolsun. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA