• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Her şey çok müsait HALİL FİNCAN

Her şey çok müsait

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.12.2018, 00:00
Üç büyüklerin vaziyeti ve kadro kaliteleri itibariyle puan durumunda bir tuhaflık yok. Tuhaflık ne olur biliyor musunuz? Üç büyüklerin şu görüntüsünde diğerlerinin bu fırsatı kullanamaması olur. Çünkü böylesi bir tabloda da şampiyon olamıyorsan oturup ağlaman lazım

Soru şu... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın en iyilerinden bir karma yapsanız, kurduğunuz kadro şampiyonluğa oynar mı? Veya mevkiler üzerinden hareket edip, soruyu açsak mesela. Savunmadaki ikiliniz kimler olurdu? Ortanın ortasına gözü kapalı hangi yıldızı koyardınız? Ya golcünüz kim olurdu? Zor değil mi? Peki bu kadroya en az hangi takımdan seçerdiniz? Haklısınız. O yüzden puan durumunda bir tuhaflık yok.
Tuhaflık ne olur biliyor musunuz?
Üç büyüklerin şu görüntüsünde diğerlerinin bu fırsatı kullanamaması olur. Çünkü böylesi bir tabloda da şampiyon olamıyorsan oturup ağlaman lazım.

F.BAHÇE DÜŞER Mİ?

Tarihi bir sezon yaşanıyor ve bu tarihin yazarlığını kazananlar kadar kaybedenler de üstleniyor.
Malumunuz herkes şu günlerde aynı soruyu soruyor. "Fenerbahçe küme düşer mi?" Hani üç büyükler dışındakiler için her şeyin şampiyonluk için müsait olduğunu söyledik ya F.Bahçe için de böyle giderlerse bu kötü son hayli normal gözüküyor. "Uçak" yerine "Otobüs" hızıyla gidersen geride kalman kaçınılmaz.

NE DEDİLER?

Peki bugünlere nasıl gelindi?
Daha en baştan mevcut kadronun sıradanlığına yönelik herkes bir şeyler yazdı, çizdi, söyledi. Peki herkes bunları söylerken F.Bahçe Başkanı ne dedi? "Fenerbahçe aleyhine yapılan her türlü tezahürat takım üzerinde ciddi bir olumsuzluk yaratıyor. Dün olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacak!
Ersun Yanal hocamız bizim programımızda yok, bunun sebeplerini daha sonra da anlatırım ama bizim planlarımız bu. Kendisi ile konuşmadım, konuşmayacağım." Peki Ersun Yanal cumartesi günü ne dedi? "Evet Fenerbahçe'yle bir görüşme yaptım. Fenerbahçe söz konusuysa diğer bütün ayrıntılar teferruattır." Yanal, bu sözü takımın başında bir hoca varken, giden diğer hocanın da mukavelesi feshedilmemişken söyledi.

KAOSUN SEBEBİ ÇOK

Bu mesele bile kulüp içindeki kaosun sebeplerinden biri. Terazinin kefesine Comolli'yi, Cocu'yu, çözülemeyen futbolu, antrenörlerin kovulma hadisesini, kadro dışıları, soyunma odasındaki halıyı, cezaları, sakatlıkları da eklediğinizde diğer kefenin yükseğe çıkması çok normal.
İşte o kefe de başta da dediğimiz gibi farklı bir şampiyonu işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA