• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Baş tacısınız Baboş! METİN GÖKALP

Baş tacısınız Baboş!

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.08.2018, 00:00

Dinlerken tüyleri diken diken eden Milli Marşımız çalındığında, kamyon dolusu yabancılarından dolayı, tek Galatasaraylı'nın mırıldanmaması epey gücüme giderken, daha ilk dakikada Muslera'nın bir ıskası vardı ki, tam evlere şenlik(!) O pozisyonun gol olmaması, büyük şans!
Henüz ilk dakikada, ıslık çala çala gelen bu ortamın, iyiye işaret olmadığı, Galatasaray'ın maçı fazla önemsemediği kanısı yaratttı o an... Breh, breh! Daha önümdeki kağıda not düşerken, ani gelişen Akhisar atağında Seleznyov, Nagatomo'yu manava göndererek, bıraktı topu sağ köşeye, iyi mi?

TARTIŞMALI TERCİHLER

Bu maçı, kazanır kazanmaz... Şimdi, yeri gelmişken, şu izlediğimiz Galatasay'ı bi elekten geçirelim. Tonlarca borç varken, Avrupa'larda yapılan kampların masrafları ayrı tartışma konusu(!) Maicon'nun, gidip gideceği apayrı! Kimsenin içine sindiremediği Belhanda'yı Fatih Hoca'nın 'evlat!' olarak görmesi, ayrı!
Feghouli konusunda hala ısrarcılığını durmadan eleştiriyor, futbol otoriteleri(!) Papağan gibi, soluksuz fiyatının artmasını dile getiren ve huzur bozan Gomis efendiyi, gündeme almadım bile!
Hal böyleyken, dört oyuncunla sorunlar tavana vurmuşken, nasıl Avrupa'larda gezinir, nasıl kendi memleketinde borunu öttürüsün, varsa bir bilen, geri gelip, anlatsın bana! Görünen o ki; kim ne derse desin, ciddi bir mutsuzluk yaşanıyor Galatasaray'da!

HELAL OLSUN SİZE

Ammaaan! Fatih Terim'in, Kebabcı Selahattin ile kısır çekişmesini mi?
Kimin kimi dövdüğünü mü? Yine Fatih Hoca'nın, Futbol Federasyonu'ndan alacağı tazminatı mı? Benim gündemim değil, yani tırışkadan namelerin, hepsini koydum bi kenara... Bahsededim... Özür be benim yeşil-siyahlı hemşehrilerim, çok çok özür... Süper Lig'e çıktığınızdan bu yana, inanılmaz mütevazi kaldınız. Gelen paralar ile ilgili, haddinizi aşmadınız.
Ayak-yorgan misali, çoğuna örnek oldunuz şu memlekette... Gomis'in penaltısını çıkardı kaleci Fatih ve kupa Akhisar'ın...
Harbiden başımın tacısınız, baş tacısınız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA