• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Halt ettim! METİN GÖKALP

Halt ettim(!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.12.2018, 00:00

Alanyaspor'un, ligdeki durumu malum... En alt sıralarda debelenmekteler!
Beşiktaş'a kafamızı çevirdiğimizde bakıyoruz, iki ciddi on biri sahaya sürebilecek yetenek ve zenginlikte... Meseleye güçler dengesi ve de objektif olarak bakarsak, amiyane bir benzetmeyle, 'kedi ile farenin' karşı karşıya geldiğini söylememiz, umarım Alanyalı'ları rahatsız etmez.
Güdük bir ilk yarı izledik, özellikle Beşiktaş açısından baktığımızda, hiç öyle yürekleri ağızlara getirecek bir pozisyonu, notlarımıza düşemedik maalesef! Orta alan, sıkıntılı... Medel ile Dorukhan top kazanıyorlar kazanmasına da, Güven ve Pektekmek'le bir türlü buluşturamadılar, koca ilk yarı boyunca... Tolgay ve Atiba birlikteliği, dahası muhteşem uyumları, nasıl gelmesin ki aklımıza? Pektemek, çok az buluştuğu topları eziyor... Güven, bireysel çabalarıyla, ara ara gözümüze takılırken Quaresma, özgür bir biçimde durmadan top ezdikçe, eziyor! Tüm bu arkadaşların yaptığı aymazlıkları, Beşiktaş kalesinde yaşanabilecek ölümcül sonuçları, o Necip'in harika müdahaleleriyle bertaraf etmesi, gerçekten takdire şayan..

SERGEN'İN EVLATLARI ASLAN OLDU

Koca kafamın basmadığı, Alanya'da ne goller atmış Bir Wagner Love ile niye oyuna başlamadığı Şenol Hoca'nın?
Love için şu maçın önemini nasıl bilmez, bilemez? Altmıştan sonra Wagner Love'u, yetmişlerden sonra da Oğuzhan'ı içeriye atmasından anlaşılıyor ki, akşam yattığında ilk takım kurgusu buydu muhtemelen ama, yine de içindeki şeytanın dürtülerine uydu korkak Karadenizli(!) Dua etsin, Karius, Necip ve Vida'nın son saniyedeki müthiş hamleleri sayesinde bu akşam, bir puanla dönüyor şimdi İstanbul'a!
Benzetme yaparken, halt ettim! 'Kedi' diye nitelendirdiğim Beşiktaş, Şenol Hoca sayesinde fareye dönüşürken, Sergen'in evlatları, oldu birer ASLAN, ASLAN...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA