• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
İstanbul heyecanı

NECDET KESTELLİ

İstanbul heyecanı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17 Ekim 2012
Bayram günlerine rastlayacak olan İstanbul II. WTA sene sonu turnuvamız için hazırlıkların tamamlanmakta olduğunu duyuyoruz. İlk sekiz oyuncunun isimleri Victoria Azarenka(Belarus), Maria Sharapova (Rusya), Serena Williams (ABD), Agnieszka Radwanska (Polonya), Petra Kvitov(Çek Cumhuriyeti), Angelique Kerber (Almanya), Na Li(Çin), Sara Errani(İtalya) olarak belirlenirken, sınırda olan Stosur, Bartoli ve Wozniacky gibi oyuncularda o tarihe kadar önce Linz, Osaka, Moskova ve Lüksenburg turnuvalarında şanslarını arttırmaya çalışacak. Bu senenin güzelliği çok büyük bir şampiyon olan Serena Williams'ın ve yeni yıldızlardan Kerber'in İstanbul'a gelecek olmaları. Tribünleri dolduracak olan seyirciler her halde güzel tenise doyacaklardır.

Enis Berki'ye vefa

Kültürpark Tenis Kulübü'nün milli oyuncularından merhum Enis Berki anısına, ağabeyi Rami Berki tarafından desteklenip geleneksel hale getirilmeye çalışılan karışık çiftler turnuvası anlamlı bir ödül töreni ile son buldu. Eski Federasyon Başkanı Azmi Kumova, Federasyon üyesi Yüksel Pınar, onur kurulu üyeleri eşleri ile katılırken, Yönetim kurulu üyeleri de neredeyse tam kadro oradaydılar. Enis'in sevenleri, kardeş kulüplerin başkanları ve tenis severler bu güzel gecede bir araya geldi. Zaman ne çabuk geçmiş... O'nu, çelimsiz vücudu ile Ziya abisinin otoritesi sayesinde tribün merdivenlerinden nasıl inip çıkarak çalıştığını, zamanla nasıl da geliştiğini bu gün gibi hatırlıyorum. Huzur içinde yat Enis Berki.

Tebrikler Federer
Djokoviç, Federer'e karşı birkaç kere yaptığı gibi, bu sefer de 5 maç sayısı kurtarıp geri döndükten sonra, Shangai'de iki sene üst üste kupayı kaldıran Murray'ı 3 sette yenerek şampiyon oldu. Federer ile arasında ki puan farkını 195'e indirdi. Federer, Murray'a yenilmesine rağmen Wavrinka galibiyetiyle zaten dünya birincisi koltuğundaki 300. haftasını garantilemiş ve 870 galibiyet ile Agassi'nin performansını egale etmişti. Tebrikler

Örnek olmalı

Yapı Kredi'nin Tenis Sporu Koordinatörü Ergül Güner'e teşekkürler. Eğer arayıp haber vermeseydi, böylesine güzel bir girişimden ve birliktelik göstergesinden haberdar olamayacak, kısa da olsa o coşkuyu yaşamayacaktım. Yapı Kredi'nin Spor Kulübü ilk şenliğini İzmir'de, İzmir'deki çalışanları için düzenlemiş. Ege Üniversitesi'nin muhteşem kampüsü içindeki kapalı spor salonu, cumartesi sabahı tribünler tıklım tıklım... Düzen muhteşem, yüzler gülüyor ve protokol yok... Herkes spor giyinmiş, çoluk çocuk gelmiş. Gün Yapı Kredililerin... Ve iki gün neşe içinde ne çabuk geçmiş... Tenis dahil 8-9 kategoride yapılan centilmence müsabakalardan sonra pazar akşamüzeri mutlu son... Kupalar sahiplerini buluyor. Ve herkes mutlu... Tüm katılanları kutluyorum... Teşekkürler Yapı ve Kredi Spor kulübü, umarız örnek olursunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.