• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Adana’da Güner fırtınası NECDET KESTELLİ

Adana'da Güner fırtınası

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.04.2015, 00:00
Adana'da Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nde yapılan Senior'lar mücadelesinde maçlar nispeten kısaltılarak oynatıldı ve milli takımlara aday olmak için mücadele eden Senior'larımız kazandıkları puanları hanelerine yazarak, kısmen de olsa İzmir yolunu tuttular. Crea Kulübü Başkanı Coşkun Güner ile kulüp müdürü Mesut Durgun bu turnuvaya çok dikkatli ve titiz bir şekilde hazırlanmışlar. Hediye verilecek havlular özel olarak imal edilmiş ve hafta boyunca şehir dışından gelecek misafir oyuncularla kaynaşabilmek amacı ile çeşitli etkinlikler hazırlamışlardı. İlk gün pırıl pırıl bir havada başlayan turnuva, ikinci günde başlayan ve sonradan neredeyse hiç durmayan ve bardaktan boşanırcasına yağan yağmur ve rüzgar ile suratlar asıldı. Yemyeşil ormanın altında yer alan sırım sıklak kortlara bakmak bile zul geliyordu insana. Ne var ki burada da dostluklar ve destekler işledi, imkanı olan kulüpler, antrenmanları dışında balon ve kapalı kortlarını hiç bir karşılık beklemeden Crea yönetimine tahsis ettiler. Crea'da minibüs servisleri ile ulaşımı sağlayarak zor da olsa turnuvayı pazar akşamı bitirebildi. İçinde olduğumuz için gördük ve de burada bahsetmeden geçemeyeceğim: Başta başhakem olmak üzere tüm yardımcı hakemler ve Crea'nın destek ekibi cansiperane bir şekilde çalıştılar ve neredeyse hiç problemsiz ve WO'suz maçlar bitirilerek teşekkürü hak ettiler.

Özel senior klasman haftası


Havalar düzelmesede tüm kulüplerin, turnuva payının yüksekliğinden dolayı öncelik tanıdığı klasman turnuvaları, oyuncuların turnuva katılım paylarının da fahiş olması nedeniyle az katılımla, ama yine de tenis aşkı ile art arda düzenlenmeye başladı. Önce ki hafta Senior'lar Adana'da Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nde mücadele ettiler. Maçlarını bitirip milli olma yolunda puanlarını alanların çoğu İzmir Balçova - Crea Kulüpte düzenlenen 1. Coşkun Güner Turnuvası'na yöneldiler. Bu hafta ise hedef ITF Senior Göcek Turnuvası.

Sütçü'den yeni kitap


Tenis aşığı ve eğitmeni Serdar Sütçü'nün beklenen "Oyun, Set ve Maç" adlı kitabı baskıya girdi. Umarız, bu eser Türk tenis dünyasına büyük katkılar yapar. Kendisini tebrik eder, yazılarının devamını dileriz.

Hatırlatalım


- Fed Cup "Yürekli Oyuncuları" arasında aday gösterilen Milli gururumuz Çağla Büyükakçay için oylama bu gün başladı. Unutmayalım ve acele edelim lütfen!
- İstanbul Open'ın başlamasına tam 27 gün kaldı. Biletlerinizi aldınız mı? Oteliniz, uçağınız hazır mı? Unutmayın en güzel, zengin ve tenise doyacağınız günler 30 Nisan ve 1 Mayıs günleri olacaktır.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA